Gossip.ee toimetus valis täna üksmeelselt, ilma laiemat publikut kaasamata Eesti parima humoristi. Selleks sai ei keegi muu kui alati särasilmne Arnold Oksmaa (29)! Oma sära, eneseusku ja lootust täis pressiteadetega ei suuda ta meid neid lugedes kunagi ükskõikseks jätta.

PS! Ühtlasi kutsub Gossip.ee Arnold Oksmaad endale kaastööd tegema. Inimest, kellel on selline anne luua pressiteateid, mida võiks nimede vahetuse korral kasutada Madonna või Jennifer Lopes´i PR inimesed, ei tohi tuulde lasta. Kui Arnold Oksmaa Gossip.ee pakkumisest ei loobu, siis võime tema uut rubriiki näha Gossip.ee-s veel enne, kui jaanipäevamöllust toibuda jõuate!

Seniks aga olge kursis Arnoldi viimaste uudistega:

“Soomes meelelahutusärisse sukelduv poplaulja Arnold Oksmaa (29) elu on taas särama löönud, sest juba paar kuud semmib skandaalne poplaulja turvamehest boyfriendi Aki, ga (35) “, kirjeldas meediastaar Gossip.ee-le. “Mind avastati Helsingi lemmik gayde-karaokebaarist Mann´s Street kus ma igal nädalalõpul hiilgan ja säran, ning hulgaliselt austajaid olen leidnud. Kuid nii see karjäär ja talent ka leitakse”, arvab Arnold ise.

“Koos oma turvamehest kallimaga alustan peale suvepuhkust Solana Fitnessi nimelises jõusaalis hantlite tõstmist, et saada suurepärast vormi, kuid enne seda ilmuvad kaks gaypoissi “Öllesummer 2009″ festivalile,” teatab Arnold, mis lähiajal plaani on võetud, ning lisab: “Tänu YouTube´i lisatud karaokevideotele on Arnold Oksmaa esinemised Eestis taas päevakorral”, rõõmustab Arnold.