Endine glamuurimodell Kristiina “Bellanova” Raudsepp paljastab Ohmygossip.ee’le võrgutamise tagamaid. Erinevalt sellest, mida nüüd paljud ootavad või eeldavad, on seksika, mehi hullutava ning alati vastassugupoole seas populaarse naise vastused vägagi tagasihoidlikud.

“Ma pole mitte kunagi ise mehi võrgutanud,” vastab Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee küsimusele kuidas võrgutada meest. Palume naisel paljastada kolm nippi, mis meeste võrgutamisel või meestele meeldimisel tema silmis olulised on. Peale mõningast järelemõtlemist tõdeb kaunis Kristiina, et nipid, kui neid nippideks nimetada saab, on siiski olemas.

Kristiina Bellanova Raudsepp

Nipp nr 1. Ära võrguta.
“Võrgutamise nipp number üks ongi see, et sa ei võrguta. Kui sa mehele meeldid, siis mees teeb juba ise jõupingutusi, et sind võrgutada. Niipea kui muutud pealetükkivaks, oledki pealetükkiv ning mehed kaotavad su vastu huvi.”

Nipp nr2. Hoolitse enda eest.
“See pole küll otsene mehe võrgutamine, aga kui hoolitsed enda eest, siis tunned ennast ka enesekindlamalt ning meeldid ka meestele rohkem. Ilus meik, sätitud juuksed, puhtad ja korras riided jätavad sinust alati positiivsema mulje. Olles sätitud ja korras, meeldid nii endale kui teistele rohkem!”

Nipp nr3. Ole avatud.
“Mulle meeldib kui mulle järgi joostakse, kui mind taga aetakse, ma ise tavaliselt mehe tähelepanu saamiseks nahast välja ei poe… ent olles lõbus, sõbralik, heatahtlik, avatud — julgevad sinu seltskonnas olla sõbralikumad ja avatumad ka mehed. Suhtle naiselikult ja loomulikult ning kui mees ikka väga meeldib, siis vajadusel ka loomalikult! Kõik on tunnetamise küsimus!”

Loe ka:
Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le: Kui suren, soovin selle oma poja naisele pärandada
Kristiina “Bellanova” Raudsepp tunnistab, et hindab väga kõrgelt kodust ning kvaliteetset toitu. “Armastan kokaraamatuid, teen ise retsepte ning mulle meeldib eksperimenteerida lihtsate koduste toitudega,” räägib Kristiina Raudsepp Ohmygossip.ee’le.