Alles see oli, kui seltskonnatäht ja rikas Hiltoni hotelliketi pärijanna Paris Hilton (28)kuulutas, et ta tahab koos peigmehe Doug Reinhardiga (24) last saada. Täna aga puhuvad uued tuuled. Parise pressiesindaja kinnitas, et nad läksid lahku, vahendab ajakiri People. Kuueks kuuks seda õnne vaid oligi.

Pesapallur ja reality-staar käis Hiltoniga kohtamas alates möödunud aasta jõuludest, kirjutab Wenn. Nii Hilton kui Reinhardt näisid meeletult armunud olevat ja kinnitasid korduvalt meediale, et tüürivad abielu suunas. Reinhard pidi osalema ka Paris Hiltoni uues sõbraotsingu saates. Mis sellest saab on hetkel lahtine aga mis nende armusuhtesse puutub, siis see on läbi.

“Vastan küsimusele, kas Paris Hilton on Doug Reinhardtist lahku läinud – jah, see on tõsi. Nad pole enam koos. Nad jäävad sõpradeks ja paluvad, et te nende privaatsust austaksite,” teatas staari pressiesindaja. Veel sellele avaldusele eelneval õhtul oli Hilton telesaates « Jimmy Kimmel Live!» teatanud, et tema kallim on seksikam kui Brad Pitt.

Seltskonnatähe viimaste vallutuste hulka kuuluvad: muusik Benji Madden, Kreeka miljonärivõsu Stavros Niarchos, popstaar Nick Carter ja Pamela Andersoni eksabikaasa Rick Solomon.