Jolie ja Pitt adopteerivad neljanda lapse.  Uus perekonnaliige on pärit Süüriast. “Ta on imearmas,” ütleb allikas ajalehele People.

 

Viis aastat tagasi teatas Angelina Jolie, et soovib endale lapsi paljudest erinevatest paikadest maailmas. “Ma tahan lapsi erinevatest religioonidest, kultuuridest, riikidest. Mulle meeldiks väga kui neid oleks seitse,” vahendab People.

Nüüd on tema ja Brad Pitt selle eesmärgini ka jõudnud. Ajalehe People andmetel on paar, kes eelnevalt on adopteerinud lapsed Kambodzhast, Etioopiast ja Vietnamist, adopteerinud nüüd lapse ka Süüriast.

Kas tegemist on poisi või tüdrukuga, paar ei ole avaldanud, kuid üks allikas on ajalehele öelnud, et tegemist on imearmsa pisikese tüdrukuga.

Angelina Jolie, kes on FN-i heategevussaadik, külastas väidetavalt Süürias põgenike lapsi. Ajalehe Daily Mail andmetel hakati viimasest adopteerimisest kõnelema pärast Jolie külaskäiku sellesse piirkonda.

Paaril on ka kolm bioloogilist last. Õdede-vendade nimed on järgmised: Maddox, 7, Pax, 5, Zahara, 4, Shiloh, 3, ning kaksikud Knox ja Vivienne, 2.