“Teismelisena soovisin kuhugi kuuluda ja massi sisse sulada, kuna kartsin erineda. Kolisin Itaalisasse lootusega leida see, mis hinges puudu oli, kuid rahutus sügaval hingesopis kriipis edasi. Otsisin oma kohta siin suures maailmas. Alles aasta aega tagasi avastasin täiesti uue maailma. Allika minu enda sees, kust meelerahu alguse sai,” räägib tänaseks Miamis elav kaunis, loov ja andekas Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le.

“Ütleme siis nii, et mina hoopis leidsin ennast siin,” kirjeldab Reily Perez-Nõmm Ohmygossip.ee’le oma eluteed, mis viis teda Ameerikasse ning kus ta täna elab koos oma eluarmastuse ja hingesugulasega.  “Meil kõigil on oma missioon siin elus. Minu hinges ei olnud rahu, kuna ma ei elanud oma missiooni. Kuulasin teisi inimesi ja lasin mõjutada ennast nende arvamusel. Võrdlesin ennast ja oma elu teiste inimeste elude ja oludega. Reageerisin elule ja tema situatsioonidele, teadmata, et mul on võime luua oma elu ja kujundada seda vastavalt oma unistustele.”

“Võin oma kogemuste põhjal öelda, et pole tähtis, kus sa elad, sest ükski väline faktor ei too hingerahu. Kõik meist väline on relatiivne, see mis algul teeb sind õnnelikuks, võib hiljem teha õnnetuks. Uus armastus mis algul teeb õnnelikuks, võib hiljem meeletult haiget teha. Ometigi inimene on ju sama. Uhke maja ostmisel oled õnnelik, ent kui hiljem ei suuda järelmaksuga järge pidada, oled õnnetu. Ometigi maja on sama uhke ja ilus nagu ennegi. Uus ja parem töö, mis hiljem selgudes ei jäta aega oma lähedaste või hobide jaoks.”

reily perez-nõmm

“Rahu ja õnnetunne on vaid meis endis ja ootab kuni oleme valmis seda avastama. Julgus olla mina ise ning pühenduda igapäevaselt iseenda täiendamisele on see, mis mind edasi viib. Kuidas on võimalik mõista või armastada kedagi teist, kui ei mõista või armasta iseennast. Nii nagu ka kõige muuga siin elus, peab millegi toimumiseks olema distsipliin. Me ei pese ju hambaid ainult vahest ja looda, et äkki jäävad terveks me ei lähe trenni ainult korra kuus, lootes, et ehk saame vormi.”

“Selleks, et elada sellist elu nagu soovime, peame ennast pühendama oma missioonile. Pisteliselt, või vahest unistades ning lootes pimedale õnnele, ei pruugi unistused täituda. Sama oluline kui hammaste pesemine, on minu jaoks tähtis igapäevaselt mediteerida, lugeda, kirjutada või kuulata loenguid ja käia seminaridel. Sellel nädalavahetusel näiteks lähen Oprah Winfrey kahe päevasele seminarile “Life You Wanted”.”