Marit Mittal on armastatud Eesti laulja ning ilmatüdruk, kes on pidevalt püsinud meedia huviorbiidis. Ohmygossip räägib kauni naisega käesolevast sügisest ning tema lähituleviku plaanidest.

Marit tunnistab, et tegemist on palju ning käsil oleva autokooli lõpetamine tooks vajalikku aega üksjagu juurde. “Lähitulevik — esimene asi, mis mulle kohe nagu kiuste pähe tuleb on autokool. Olen üsna lähedal selle lõpetamisele ja sellega tuleb kiirelt ühele poole saada.  Nii võidaksin päevas paar tundi juurde, mille arvelt saaksin hoopis joonistada, maalida või arendada oma kulinaarseid oskusi. Viimasel ajal tegelen selle viimasega päris usinasti,” räägib enda jaoks kokakunsti võlud avastanud lauljanna.  “Kui omaette olles kaunite fotodega kokaraamatuid lapata, siis tekib tunne, et tahaks KÕIKE valmistada. Eesmärk on kindlasti võimalikult palju nö. aega võita, et ka muusikaga jätkuvalt edasi tegeleda.”

Milliseid emotsioone tekitab lauljannas aga värviderohke ja kaunis Eesti sügis? “Tänavu algas minu jaoks sügis üsna traditsiooniliselt, nimelt seenelkäiguga nagu kindlasti enamusel eestlastest. See tekitas sellise mõnusa sügismeeleolu! Tegelikult võin ma nimetada seda oma esimeseks tutvuseks seentega, sest varem seenel käies olin veel liiga väike, et isegi mäletada midagi nendest kordadest, kui sai seenel käidud. Nüüd on mida sügavkülmast aeg-ajalt toitudele lisada,” rõõmustab Mittal.

“Sügis on alati kuulunud minu lemmikaastaaegade hulka, kuna siis on kõige rohkem värve ja see mõjub kuidagi inspireerivalt. Ilmselt on kooliajast sisse jäänud see elevus ja soov kõigega uuelt lehelt alustada. Olen viimasel aastal väga palju tähelepanu pööranud tervislikele eluviisidele, mis hõlmab siis nii toitumist ja samuti ka füüsilist koormust.  Suvel on üht-teist head ja paremat ikka endale lubatud ja nüüd tundub, et oleks hea aeg taas veelgi rohkem kõigele sellele tähelepanu pöörama hakata. Kuna päevad jäävad järjest lühemaks, siis õige toit ja trenn tagab hea tuju, tervise ja energiavarud.”