“Ma arvan, et jään ikka Soome elama, sest töökohad on lepingutega ja neid ei sooviks ära öelda, võin alati hüpata laevale ja tulla millal tahes Eesti vahet käima — ema Milvit vaatama või Loho Managemendi alla esinema,” räägib Arnold Oksmaa Ohmygossip.ee’le.

Arnold Oksmaa, pole teist kaua midagi kuulda olnud. Kuidas teil läheb ja millist elu elate?
Ma elan Helsingis ja olen tööl mitmes firmas ja ööklubis. Tööl on kiired ajad… Mul läheb kenasti ja olen oma eluga rahul. Olen lahutatud oma kallimast kohtunikust Carl Mikaelist ja elan üksi ja naudin poissmeheelu.

Mida arvate sellest, et Eesti Vabariigis võeti vastu kooseluseadus?
Suurepärane demokraatlik samm ja mul on selle üle väga hea meel, tean et hääled jagunesid peaaegu pooleks, kuid ise veel abieluranda mina ei sõida, kooseluseadus näitab, et Eesti on vaba maa ja oleme võrdväärne teiste suurte riikidega maailmas.

Kui tihti te Soomest Eestis käite?
Ma käin hetkel oma kiire elutempo tõttu Soomest Eestis ainult 1 kord kuus, kuid puhkus on tulemas, nii võib mind novembris ja jõulude ajal väga tihti Tallinnas näha. Tahan siis oma muusikalisi plaane täide viia ja esineda Eestis.

Milllal ja kus teid esinemas võib näha?
Paar päeva tagasi võttis minuga ühendust Eesti suurima kaliibriga muusikaärimees Gunnar Loho… ning üllatus-üllatus, suvel 2015 oleme kokku leppinud suured esinemised. Gunnar Loho oli ka minu algusaastate promootor ja manager Eestis 2001-2004.

Olete mõelnud kunagi ka Eestisse tagasikolimise peale?
Ma arvan, et jään ikka Soome elama, sest töökohad on lepingutega ja neid ei sooviks ära öelda, võin alati hüpata laevale ja tulla millal tahes Eesti vahet käima — ema Milvit vaatama või Loho Managemendi alla esinema.

Olete mõelnud endast uue raamatu väljaandmise peale?

Ma olen palju selle peale mõelnud ja tegin ettepaneku Katrin Lust’ile, aga see jäi pooleli. Olen alustanud raamatu kirjutamist, see saab olema eriline, kui tulevikus selle välja annan.

Millised olid vastukajad raamatule “Hüljatud Eesti moodi”?

Seda minu esimest raamatut “Hüljatud Eesti Moodi” saatis 2003. aastal skandaalne edu ja vastukajasid saan tänani nii Facebooki kui e-mailidele. Olen üllatunud, et rahvale on see meeldinud, minu teada seda enam müügis ei ole… aga luban, et järg sellele ei ole kehvem, seda saab samuti edu.

Kas jõuludeks ja aastavahetuseks on plaanid juba olemas, et kus ja kellega neid pühi tähistate?
Üks on kindel, et esinen Eestis! Arvan, et paus muusikataevas ei ole halb, ma olen saanud harjutada, areneda ja olla mina ise — iseendaga ja koguda energiat! Arnold on tagasi!