“Tänavune suvi oli väga seiklusrikas, käisin palju kontserditel ja toredatel üritustel, tutvusin huvitavate inimestega. Väga ilus suvi oli,” räägib telediktor Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.

Katrin Toome, millised toidud teie meelest paksuks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?
Ma armastan väga Itaalia- ja India kööki, mis on teatavasti väga süsivesiku- ja kaloririkkad. Minu tööpäev lõpeb õhtul hilja, jõuan koju 9 ajal ja eks ma püüan enne diivanile sirakile viskamist kõhtu heast paremast täis mitte süüa. Muidugi ei õnnestu see igal õhtul, ent pastaroogasid küll väldin õhtusel ajal. Kõige rohkem armastan ma aga juustu. Mul on külmkapis alati erinevat sorti juustu, heast juustust ei suuda ma loobuda ilmselt iial.

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?
Elupõlise Tallinlasena eelistan tempokamat linnaelu. Maal on minu jaoks veidi liiga rahulik, et seal elada, küll on mõnus aga maakohas puhkamas käia.

Kas te ufosid olete kohanud ja mida nende olemasolust arvate?
Ei ole kohanud, aga usun eluvormi eksisteerimise võimalusse ka kuskil teisel planeedil.

Kas olete kunagi pöördunud selgeltnägijate-ravitsejate poole ning mida neist arvate?
Ei ole seni vajadust olnud. Tõelist selgeltnägijat või ravitsejat ei ole ma isiklikult kohanud, ent usun selliste võimete olemasolusse küll. Selgeltnägijatest saateid, erinevatest telekanalitest, jälgin huviga.

Kuidas möödus suvi, mida põnevat tegite?

Tänavune suvi oli väga seiklusrikas, käisin palju kontserditel ja toredatel üritustel, tutvusin huvitavate inimestega. Väga ilus suvi oli!

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Erilisi plaane teinud pole. Tahaksin minna talvel päikesekiiri kuskile lõunamaalne püüdma, leida aega, et lugeda läbi paar raamatut, jõuda vaatama mõnda teatrietendust.

Kas soovite midagi ka südamelt ära öelda?

Soovin südamest inimestele püüda leida rõõmu ka väikestest asjadest, vastupidavust ja tervist!

 

Loe ka:
Katrin Toome Ohmygossip.ee’le: Avastasin endas jôu ja oskused ise oma kodu remontida
“Ei loe mitte see, mida ütled, vaid see, kuidas sinust aru saadakse,” ütleb tuntud telediktor Katrin Toome Ohmygossip.ee’le.