Läinud nädalal ilmus riigikogust segaduste tõttu lahkunud ja pärast seda pikka aega varjul püsinud eksminister Ester Tuiksoo tippdaamide moeüritusele. Samal ajal ilmusid internetis kuulutused selle kohta, et ekspoliitik astub lauljana üles niisugustes toredates kohtades nagu Põlva rahvamaja ja Haapsalu SPA restoran, kirjutab ajakiri Naised.

Samal ajal ilmusid internetis kuulutused selle kohta, et ekspoliitik astub lauljana üles niisugustes toredates kohtades nagu Põlva rahvamaja ja Haapsalu SPA restoran. Möödunud aastal aset leidnud populaarses muusikasaates “Laulud tähtedega” üllatas toonane põllumajandusminister ja riigikogu liige Ester Tuiksoo oma “peidus poolega” paljusid televaatajaid, astudes laval üles koos Mait Maltisega. Tuiksoo ei olnud ehk kõige parem laulja, kuid see-eest mõjutas ta publikut ulja esinemise ja siirusega.

Praeguseks pole paljudest laulustaaridest enam midagi kuulda ja fännid on juba nina norgu lasknud, sest laulutähed on oma meelelahutajarollist loobunud. Maltise ja Ester Tuiksoo austajatel pole aga põhjust muretseda, sest Mait ja Ester laulavad jälle koos. Sümpaatset ja rõõmsameelset duot võib esinemas näha nii Haapsalus kui ka Põlvamaal. Lüübnitsas antakse fännidele kontserte suisa tasuta.

Ester Tuiksoo jäi heatujulise osalemisega silma ka möödunud nädalal Pohjanheimo moemaja sügisüritusel. Võimalik, et Ester pöördub poliitikamaailmas pettununa meelelahutuse sfääri ja eks selleks on tarvis ka uut esinemiskostüümi või -kleiti. Ehk on Tuiksoo mõelnud lauluga leida uuesti tee rahva südamesse?