Oma ema Keiti Voogre (22)  ja “kasuisa” Egert Must’a pikaajalise piinamise ja jõhkra peksmise pärast septembri keskel väga raskes seisundis lastehaiglasse viidud 2,5-aastase Emily Pehlaku seisund on natuke paranenud ent endiselt raske.

Lapse toetuseks loodud Facebooki konto viimases sissekandes seisab, et tüdruk sai intensiivraviosakonnast välja ja tema seisund pole enam eluohtlik, kuid ta vajab edasist haiglaravi. Tallinna lastehaiglast kinnitati Delfile, et laps on intensiivraviosakonnast välja saanud.

Tüdruku isa on nüüd lapsega haiglas, mis tähendab, et tööl ta käia ei saa, sest laps vajab teda. Isa tegi tütre nimele konto, et head inimesed saaksid teda ja tema last toetada, sest ravi võib kesta veel mitu kuud.

Facebooki kontol, mida näed SIIT, kirjutatakse:

“Kindlasti oled ka sina kuulnud kohutavat lugu 2,5 aastasest Emilyst, kes ema karmi käe pärast on haiglas. Olen pisikese preili isaga tihedalt suhtluses . Emily sai täna intensiivravist välja. Tema seisund pole küll eluohtlik, kuid siiski on seisund veel nii halb, et ta vajab 24 tunnist järelvalvet. Nimelt tüdruku isa on nüüd lapsega haiglas, mis tähendab, et tööl ta käia ei saa, sest laps vajab teda. Emily isa tegin tütre nimele konto, et head inimesed saaksid teda ja tema lst toetada, sest ravi pikkus võib olla kuus kuud. Palun saada ka oma sõpradele tuttavatele see teade edasi ja aitame koos pisikese preilil paraneda ja tunda ennast turvaliselt issi kõrval

EE871010011684332225 Emily Pehlak

Kui googeldad saad teada miks oleks vaja seda pisikest aidata. Palun annetage, et Emily saaks taastusravi ja issit on tal vaja 24h enda kõrvale. Aitame Emilyl ja tema issil koos olla ja vapralt vastu pidada. Palun saada ka oma tuttavatele/sõpradele see teade edasi.”

Loe ka:
Kirsti Timmer 2.5aastase Emily piinamises kahtlustatava naise juhtumist: annan allkirja omakohtu toetuseks
Tulivihane Kirsti Timmer kirjutab oma iganädalases Naistelehe kolumnis, seekordse pealkirjaga “Ma olen šokis”, mõne päeva eest lahvatanud võikast loost, kus noor ema ja tema elukaaslane kaheaastase lapse läbi peksid ning ähvardab omakohtuga, kui kohus õiglast otsust ei langeta.