Kaunis, andekas ning alati särav laulja ja näitleja Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le, et ei tunne, et peaks oma kehakaalu pärast muret tundma, ent kui vaja, võiks hoobist kaotada 15 kilogrammi. Kes ennast aga oma nahas hästi ei tunne, saab selles süüdistada vaid iseennast.

Ka Diana ütleb, et keha on aastatega muutunud ning see on ka tavaline ja normaalne. Me kõik jääme vanemaks ning meie kehad muutuvad ajas. “Ühesõnaga mina olen ise süüdi, et mu kehakaal pole enam endine! Kui karjuvalt vaja oleks, võiksin kohe oma 15 kilo alla võtta,” räägib poolpaljaste piltide skandaali sattunud kaunis näitlejanna ning lisab, et on korra juba ka edukalt alla võtnud. Hetkel ta on aga veendunud, et see vajadus puudub.

Milliseid toite peaks aga kauni figuuri nimel välitima? “Igasugused kartulikrõpsud, hamburgerid ja muu rämpstoidu pugimine teeb paksuks, eriti kui süüakse ebakorrapäraselt! Mina olen ka suur süüdlane, sest eriti meeldib mulle öösel igasugust kraami närida – näiteks vorstivõileiba,” paljastab Diana oma mõned nõrkused ning lisab: “Ka soola ei tohiks palju tarbida – mina jumaldan soola! Kohvi ei tohiks palju juua, aga mina joon!”

 

Loe ka:
Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Elu 24 ei oleks tohtinud minu isiklikke poolpaljaid pilte ilma loata avaldada
“Südamelt ära ütlemisega on selline lugu, et mis sest ikka kasu oleks! Olen palju öelnud igasugustel teemadel! Mind häirivad paljud asjad, aga need ei muutu ka pärast minu kommentaare! Viimati šokeeris mind väga isiklikus m?ttes see, et Elu24-jas ilmusid fotod minust, mis on varastatud minu erakogust ja mille avaldamiseks oleks pidanud minult luba küsima,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas põrutas koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvasse
“Suvekuudel tegin tööd – laulsin, tegin Kanal 12 .- nes öösaateid jne. Septembri alguses olin Itaalias ja nüüd olen koos Merle Palmiste, Henrik Normanni ja Aarne Soroga Moskvas sisse lugemas tuntud režissöör Govoruhhini filmi, mida vanameister suvel Eestis filmis!” räägib alati rõõmus ja särasilmne Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, saatest “Südamelt ära” ning osalemisest reality saates
Särtsakas ja särav meediapersoon, laulja, näitleja ning saatejuht Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, uuest enda juhitavast saatest “Südamelt ära” ning sellestki, kuidas ta reality sarjas osales. Samuti saame teada, milliste probleemidega inimesed öötelevisioonis saatejuhtide poole pöörduvad.

Diana Klas Ohmygossip.ee’le: Üha sagedamini on minu huulil palve: “Looja hoia Eestimaad!”
“Olen palju viimasel ajal südame pealt ära rääkinud teemadel, mis puudutab meie Eesti tavaliste ja lihtsate inimeste suht viletsat majanduslikku olukorda! Kahjuks ma ei näe ja ei usu, et midagi märkimisväärselt muutub,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le ning ütleb, et aina tihedamini on tema huultel palve: “Looja hoia Eestimaad!”