OHMYGOSSIP — Soome superstaar Isac Elliot annab juba 7. septembril välja oma teise albumi, milleks on “Follow Me”. Viimase paari kuu vältel on Isac lindistanud vokaale albumi jaoks Helsingi, Stockholmi, Londoni ja Los Angelese stuudiotes.

Isac läheb peale uue albumi ilmumist ka tuurile, mis kannab nime “Save A Girl Tour”. Esimene kontsert toimub 23. novembril Helsingis ja viimane 14. detsembril Norras. Isac tuleb tuuri raames ka 26. novembril Eestisse, kui esineb klubis Factory. Piletid saadaval vaid Ticketpros.

Albumit aitasid luua sellised maailmatasemel produtsendid nagu RedOne, Rami Yacoub, MoZella and iSHi. RedOne`il on varasemalt olnud au töötada selliste diivadega nagu Lady Gaga, Nicki Minaj, Jennifer Lopez ja Mariah Carey. RedOne kirjutas ka Isaci eelmise singli “Baby I”, mis saavutas edu ka Eesti edetabelites.

Rami Yacoub koos Max Martiniga kirjutas mitmed Britney Spears`i hittlood nagu “Baby One More Time” ja “Oops I Did It Again”.

MoZella  oli kaasautor Miley Cyrus`i megahitile “Wrecking Ball”.

iSHi kirjutas ja produtseeris Isaci uue singli “Tired Of Missing You”, mis ilmub 10. oktoobril.

Lisaks tulevasele tuurile on Isac kutsutud esinema ka Teen Hoots festivalileBelgias ja Hollandis 25.-26. oktoobril. Teen Hoots on ülemaailmne bränd ja sotsiaalne fenomen, mis kutsub YouTube`i staare live-üritustele esinema.

Save A Girl Tour:

23.11 Helsingi, The Circus
26.11. Tallinn, Estonia
27.11. Tampere, Pakkahuone
28.11. Kuopio, Pohjantien koulu
29.11. Oulu, Superpark
30.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo
5.12. Malmö, Kulturbolaget
6.12. Tukholma, Fryshuset –  Arenan
7.12. Göteborg, Trädgår’n
12.12. Stavanger, DnB Arena
13.12. Oslo, Oslo Spektrum
14.12. Bergen, Grieghallen