“Kindlasti pooldan elu maal. Selleks ma ka linnatolmu jalgadelt pühkisin. Olles tegev nii mitmel alal, vajan ma kindlasti privaatsust suurtes kogustes. Seda saab aga ainult linnast lahkudes,” räägib Sirje Põllu Ohmygossip.ee’le.

Sirje Põllu, kas pooldate avalikku alkoholi tarbimist?
Tere! Kindlasti ei poolda. Meie ühiskond ei ole selleks valmis.

Millistes seadustes tuleks teie meelest muudatusi teha?
Kindlasti ei sobi augustikuust kehtima hakanud asjaõigusseadus, mille vastu ma praegu tuliselt sõdin.

Millised toidud teie meelest paksuks teevad/ebatervislikud on, on teil mõni nõrkus, püüate neid vältida?

Ma ei oskagi väga ebatervislikku toitu välja tuua. Minu puhul mängivad rolli pigem toidu kogused. Neid peaks vähendama ja loobuma hilistest söömistest. Päevad on aga pikad, nii, et raske ülesanne?

Kas pooldate elu maal või linnas? Miks?

Kindlasti pooldan elu maal. Selleks ma ka linnatolmu jalgadelt pühkisin. Olles tegev nii mitmel alal, vajan ma kindlasti privaatsust suurtes kogustes. Seda saab aga ainult linnast lahkudes.

Mida arvate geide abielust?

Ma ei arva sellest midagi. Olen ise olnud abielus, nüüd aga vabaabielus. Ei mingit vahet. Laste teema gey peredes aga pole minu jaoks lihtne. See on nii pikk teema, et sellele ühest vastust ei ole. Mul on palju gey tuttavaid, nendega suheldes ma isegi ei mõtle sellele. Olles artisti leiba teeninud üle kolmekümne viie aasta, on nad kogu aeg minu kõrval olnud.

Kuidas möödus suvi, mida põnevat tegite?

Suvi möödus rahulikult. Sai perega rohkem koos reisitud. Võtsin teadlikult aja maha. Elutempo on ikka hullut kiireks läinud. Vaadates, mis inimeste elu ja tervisega toimub, siis tuleb õppida puhkama. See aga on minu jaoks omaette väljakutse. Lainega sai esinetud, kontserditel käidud, maja uksi värvitud jne.

Millised on plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Möödunud nädalal oli mul juubel. Nii paljudesse kohtadesse on külla kutsutud, peab valikuid tegema. Aga töö, töö, töö, see ei kao kuhugi. Järgmine aasta vajab tähistamist ka Laine 55 juubel. See nõuab aga pragu juba ettevalmistusi. Aga võib olla sellel sünnipäeval tuleb plaat välja? Aeg näitab?

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Tahaks loota, et haridusest ja kultuurist ühel heal päeval poliitika välja roogitakse. See on ületanud juba nendes valdkondades igasugu mõistlikuse piiri! Oma sõpradele ja tuttavatele aga soovin kainet mõistust ja tugevat tervist. Hoidkem kokku!