“Tühja jutu rääkijaid ja lubajaid on palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib äsja Eestit külastanud Los Angeleses resideeruv Eesti muusik, laulja ja sõnadeautor Janne Saar Ohmygossip.ee’le.

Janne on muusikaga tegelenud juba väikesest peale, ta on olnud tüdrukutebändi Nexus üks lauljatest ning andnud Eestis arvukaid kontserte. “Ameerikasse minnes alustasin nullist, alustasin täiesti otsast peale. Ameerikas on tühja jutu rääkijaid ja lubajaid palju, teen kõik sellepärast ise,” räägib esmaspäeval oma loole “Mi Amor” video välja andnud hakkaja, andekas ja ambitsioonikas Janne.

Janne kirjutab ise laulusõnad, loob viisid, laulab ja lindistab ning lisaks ka promob ennast. Artistile on suhtlus fännidega sama oluline kui looming. “Ehitan praegu internetis oma profiili üles. Püüan olla avatud, jagada oma mõtteid. Fännid õnneks armastavad mind sellisena nagu olen. Olen neile väga tänulik, sest just nemad on need, kes tulevikus minu muusikat ostavad.”

“Mul on oma Facebooki leht, Twitter, SoundCloud ja ka YouTube kanal Planetjanne. Viimases on mul üleval kõik lood, mis kunagi avaldatud. Pragu ilmunud lugu iseloomustab väga hästi millise kõlaga mu album tuleb. Akustiline ja Ladina-Ameerika kitarridega. Albumi soovin valmis saada järgmise aasta oktoobriks. Video on filmitud Californias ja kokku on selle pannud Dila Uzsut,” räägib Janne Mi Amor loo tagamaid.

Kui tihti Janne oma fännidega suhtleb? “Üks kord kuus teen pika inglise keelse blogi oma kodulehel www.planetjanne.com, kus saab näha ja lugeda minu tegemistest. Facebookis teen umbes 10 postitust nädalas, oleneb ka sündmustest ja tujust. Plaan on tegema hakata ka videopostitusi, et inimesed rohkem mu häält kuuleksid.”

Kuula  ja vaata ka Janne ahjusooja videot: “Mi Amor”
/Viis: Janne Saar; Sõnad: Janne Saar, Carola Madis; Kitarr: Yussi Wegner/