Juba viiendat aastat korraldavad TV3 ja Elion heategevusgalat “Eestimaa uhkus”. Tänavugi detsembrikuus austatakse suurejoonelisel vastuvõtul neid lihtsaid ja tublisid inimesi, kelle hea eeskuju või kangelastegu väärib avalikku tunnustamist ning esile tõstmist.

TV3 uudiste juht Sven Soiver ootab juba praegu kohtumisi Eestimaa kõige tublimate inimestega: “Nende lugude ootamine ja neist lugemine on olnud väga läbiraputav. See, millega inimesed on toime tulnud ning kui palju nad leiavad jõudu ja vaprust tegudeks, mida ei oskaks uneski näha – see võtab sõnad suust.”

Elioni juhatuse esimehe Valdur Laidi sõnul paneb „Eestimaa uhkus“ kiirete igapäevatoimetuste juures mõtlema sellele, mis on elus tegelikult oluline ning millistest väärtustest peaksime kinni hoidma. „Ma usun, et tänu sellele saatele on Eestimaal rohkem häid inimesi ning ka neid, kes seda teistes märkavad,“ ütles Valdur Laid.

TV3 uudised” ootavad vihjeid ja infot tublide inimeste kohta meiliaadressile: eestimaa@tv3.ee või telefonile: 6012613.

Vaatajate saadetud info põhjal teeb kokkuvõtted auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii. Kangelaste lugusid näeb TV3 uudistesaates ning projekt kulmineerub südamliku ja särava auhinnagalaga Tallinna Reaalkoolis, kus Eestimaa Uhkuseid austavad oma kohalolekuga tuntud avaliku elu tegelased.