Hiljuti võeti vastu uus alkohlitarbimist reguleeriv seadus. Ohmygossip otsustas uurida, mida arvab sellest ning teistest seadustest muusik Tõnu Trubetsky.

Tõnu Trubetsky, kas te pooldate avalikku alkoholi tarbimist? “Ei poolda. Alkohol on tõenäoliselt ka enamiku inimesi tabanud õnnetuste põhjuseks. Olen ka mõelnud, et alkoholi tootmine tuleks üldse ära keelata, nagu näiteks tapmine,” räägib Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le.

Mida arvate geide abielust? “Selles suhtes ei taha üldse sõna võtta.”

Tõnu muudaks aga nii mõndagi seadust, mis puudutab asjade nö registreerimist. “Nendes, mis puudutavad igasuguste asjade registreerimist, näiteks firmade, autode, parteide, abielude jne. registreerimist,” teeks Tõnu  muudatusi. “Samuti nendes, mis puudutavad mingite lubade, näiteks elamislubade, töölubade jne. andmist/saamist. Need kõik tuleks ära kaotada. Palju kõneainet pakkuv kooseluseadus mind üldse ei huvita.”

Reisimist, muusikat ning vabadust hindav Vennaskonnaga peagi turneed alustav Tõnu Trubetsky ütleb, et tal midagi südamel pole aga vabadust soovib teistele. “Midagi südamel ei ole. Loodan, et homme Šoti iseseisvaks saab. Ja ülehomme Kataloonia. Ja üleülehomme Torgu.”

 

Loe ka:
Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le: Vennaskond läheb turneele!
“Suve algul käisin Sveitsis aikido spordilaagris Magglingeni olümpiakeskuses. Treeningud toimusid Maailmalõpu Hallis – Halle Ende der Welt. Külastasime Baieri kuningalossi Neuschwanstein (Uus Luigekivi). See on üldse mu lemmik-loss. Suve esimesel poolel toimus Vennaskonna Turnee: Linn Süütab Tuled 2014. See võttis kogu aja, Suve teisel poolel tegelesin remont-töödega,” räägib Tõnu Trubetsky Ohmygossip.ee’le.