OHMYGOSSIP – “Inimesed Eestimaal peaksid sigima ja neid peaks selles osas aitama. Ühiskonnas on juurdumas kõige vähem tähtsust omavad teemad – välimus, laenud, liisingud, varandus, lastetus, karjäär… Kui väga ma tahaksin sellest kõigest distantseeruda,” räägib Kodutunde produtsent Kristi Nilov Ohmygossip.ee’le.

Mida arvab Kristi avalikust alkoholitarbimisest? “Ausalt öeldes on mul täiesti ükskõik, välikohvikutes alkoholi tarbimine tundub mulle samuti avalik koht. Kui seltskond istub mere ääres või pargis ja seda viisakalt teeb siis miks mitte? Ega see, et see senini keelatud oli, ei tähenda, et seda siiski ei tehtud. Seda on alati tehtud ja tehakse ka edaspidi. Pigem on äkki küsimuse all ületarbimine, räuskamine ja muu ebameeldiv, mis selllele osaks võib saada.”

Kas ühiskonda saaks muuta seadusi muutes? Mida teie muudaksite? “Ma näen, et tähelepanu tõmmatakse väga paljudelt olulistelt teemadelt kõrvale, tegeledes mingi avaliku alkoholitarbimise ja suitsetamisega jmt, hoitakse nö teemasid päevakorras, mis tegelikkuses ei oma mingit tähtsust. Inimestel on vaja tööd ja leiba, inimesed Eestimaal peaksid sigima ja neid peaks selles osas aitama. Ühiskonnas on juurdumas kõige vähem tähtsust omavad teemad – välimus, laenud, liisingud, varandus, lastetus, karjäär… Kui väga ma tahaksin sellest kõigest distantseeruda… Tihti loen peale Kodutunde saadet, et issver, nii palju lapsi, enne mõelgu kui neid sünnitab, materiaalselt peaks end kindlustama enne jne jne. Mis see materiaalne kindlustatus siis on? 7 laenu, kolm liisingut, igav töökoht?”



Save