19. novembril toimub üle-eestiline konkurss Töövarjupäeva Kroon 2009. See üritus on mõeldud kõikidele gümnaasiumi ja kutsehariduskoolide õpilastele, kellel on suurepärane võimalus „varjuna“ jälgida ettevõtja/spetsialisti/ poliitiku päeva tegemisi.

Selle ürituse üllaks eesmärgiks on anda noortele ülevaade edukate ja oma valdkonnas väljapaistvate inimeste igapäevastest tegemistest ja kohustustest ning ettekujutuse juhtimisvaldkonna olemusest. Kindlasti aitab see üritus kaasa õpilastel jõuda selgusele oma tulevikuplaanides ja teha õigeid valikuid.

Töövarjupäeval on võimalik varjutada järgmisi tipptegijaid: peaminister Andrus Ansip, Tartu Ülikooli rektor Alar Karis, uuditemagasini Reporter saatejuht Tanel Talve, riigikogu esinaine Ene Ergma, õiguskantsler Indrek Teder, Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel, Keskerakonna esimees Edgar Savisaar ja paljud teised.

Töövarjupäeval osalejad valitakse välja konkursi põhjal. Õpilaste seast valitakse parimad kandidaadid motivatsioonikirja ja CV alusel – hinnatakse koolivälist tegevust, varasemat kokkupuudet vastava valdonnaga ja motiveeritust. Vajadusel toimub ka intervjuu.

Kandideerimise aeg: 21.10-04.11.2009.
Täpsem info kandideerimise kohta aadressil www.sent.ee

Junior Achievement Arengufondi vilistlasorganisatsioon MTÜ Sent (Sild Ettevõtlike Noorte Tulevikku) korraldab Töövarjupäeva eriüritust juba 5. aastat. Igal aastal valitakse konkursi korras välja vaid parimad paarkümmend õpilast.