Tallinna Keskraamatukogu muusikaosakond kuulutas välja blogimisvõistluse ”Sõnulseletamatu!”. Osalema on oodatud kõik kirjutamislembesed täiskasvanud ja noored alates 15-ndast eluaastast, kellele pakub huvi muusika, film või tants.

Kuna ühtki neist kunstiliikidest ei saa otseselt sõnadega ümber jutustada, siis on neist kirjutamine omamoodi väljakutseks kirjeldada kirjeldamatut – sellest ka konkursi pealkiri. Ootame võistlusel osalejatelt kontserdi, helisalvestise, filmi või muusikalise (tantsu-)etenduse arvustusi. Samuti hõlmab pealkiri ”Sõnulseletamatu!” veidi laiemaid mõtisklusi muusika, filmi või tantsu üle.

Blogimisvõistlusel osalemiseks tuleb registreeruda Muusikaosakonna veebipäevikus ning sisestada oma muusika-, filmi- või tantsuteemalised kirjutised Muusikaosakonna veebipäevikusse hiljemalt 15. novembril 2009. Võistlusel osalevad kirjutised ei tohi olla varem avaldatud, minimaalne pikkus peab olema vähemalt 2000 tähemärki.

Sisestatud kirjutised avaldatakse sealsamas Muusikaosakonna veebipäevikus, kus kõik soovijad arvustusi lugeda ja hinnata saavad. Hindamine kestab 30. novembrini 2009.

Võistlus viiakse läbi kahes vanusegrupis:
1) noored vanuses 15-ndast kuni 18-nda eluaastani.
2) Täiskasvanud alates 19-ndast eluaastast.

Lugejate auhinna saab Muusikaosakonna veebipäevikus lugejailt parima hinde saanud sissekande autor. Võistlusele laekunud töid hindab lisaks lugejaile žürii.

Võitjad kuulutatakse välja 1. detsembril Tallinna Keskraamatukogus toimuval konkursi pidulikul lõpetamisel, parimatele auhinnad.

Täpsem info Muusikaosakonna veebipäevikust ja muusikaosakonna kodulehelt ning Muusikaosakonna veebipäeviku peatoimetajalt Marje Ingelilt marje.ingel@tln.lib.ee