Ansambel Compromise Blue annab Eestis kolm kontserti koos ansamblist The Fabulous Thunderbirds tuntud laulja ja klahvpillimängija Gene Tayloriga. Kontserdid toimuvad Tallinnas, Tartus ja Haapsalus viiendast seitsmenda novembrini.

Compromise Blue on varem koos Gene Tayloriga üles astunud 2008. aastal festivali Augustibluus raames, mil ansambel tähistas oma 20. sünnipäeva. Gene Taylori sõnul jättis Compromise Blue’ga esinemine Augustibluusil võrratu mulje. “Ootan taaskohtumist eesti bluusifännidega!”, lisas Taylor.

Gene Taylor on sündinud 1952. aastal USAs Californias. Aastatel 1993 kuni 2007 mängis ta ansamblis The Fabulous Thunderbirds. Alates 1981. aastast on Taylor sooloartistina ning mitmete ansamblite koosseisus löönud kaasa üle 40 albumi salvestamisel.

Kodumaine Compromise Blue on varemgi esinenud koos mitmete bluusimaailma suurkujudega nagu Omar Kent Dykes, Ruffus Thomas, bändi koosseisu on kuulunud ka Tanel Padar ning kahel korral on koos ansambliga laval musitseerinud Eesti Vabariigi president härra Toomas Henrik Ilves.

Ansambli laulja Emil Rutiku sõnul on Gene Taylor muusik, kellest voolab positiivset energiat, mis sütitab ka teisi muusikuid laval, mille tulemusena saab omakorda publik vägeva elamuse. Emil Rutiku: “Gene on muusikuna kordumatu ja seda võib igaüks kogeda teda laval nähes…”

Kontserdid toimuvad neljapäeval, 5. novembril Cafe Amigos, päev hiljem Tartus, klubis Plink Plonk ning laupäeval Haapsalu Kultuurikeskuses. Kõikidele kontsertidele maksab pilet 75 krooni.