25. oktoobril abiellus imekaunis Ivanka Trump (27) oma kallima Jared Kushneriga (28) privaatsel juudi pulmatseremoonial “Trump National Golf Club´is”  New Jersey-s. Kohal oli 500 külalist. Kuulsustest olid pulmas näiteks Russell Crowe, Natalie Portman, Barbara Walters, Regis Philbin, Andrew Cuomo ja varasem New York´i linnapea Rudy Giuliani.

Donald Trump rääkis ajakirjale People, et ta pidas lühikese kõne ning et enamus pulmaga seonduvat soovitakse enda teada jätta. Trump soovis noortele: “Olge õnnelikud ja nautige elu!”

Jared Kushner´i isa kirjeldas sündmust nii: “Need olid suurepärased pulmad. Ma olen väga õnnelik. Nad on väga tõeliselt ilus paar ja tark paar. Te veel kuulete nende suurtest tegudest!”

Selle abieluga ühenesid kaks pururikast perekonda – Kushneride äriimpeeriumisse kuulub näiteks nädalaleht The New York Observer, Donald Trumpi kallid kinnisvarad aga on laiali pillutud üle terve USA. Ivanka Trump kandis kaunist Vera Wangi kleiti ning enda loodud firma juveele. Tagasihoidlik polnud ka Sylvia Weinstock´i tehtud hiiglaslikud pulmatordid.