“Otse loomulikult meeldib mulle ennast premeerida aeg-ajalt kui raha on. Odavaid asju ma ei osta ja ei tahagi. Ma ei käi Seppäläs ja isegi Montonis kuigi Monton olevat viimasel ajal parem kui varem,” räägib Eesti parim meesstrippar Marco Tasane Ohmygossip.ee’le.

“Ma ei liialda shoppamisega. Ostan seda, mida mul on tõesti vaja. Oluline on ka, et asi on kvaliteetne. Samuti meeldib mulle teistest erineda, seetõttu lasen tihti ka asju endale õmmelda,” räägib enda eest hästi hoolitsev Marco Tasane Ohmygossip.ee’le, et ostlemisega ei maksa liiale minna. Samas ütleb ta, et kui raha on, tuleb ennast ka premeerida.

“Hiljuti ostsin omale Hugo Boss’i nahast koti, kuhu mahuvad ka trenni asjad – selle ostsin muide Tartu kaubamajast, maksis kuskil 559 eurot. Tõenäoliselt on see minu viimase aja kalleim ost.” Marco armastab kvaliteeti ning lisab: “Kott peab olema ikka ehtsast nahast, see kestab kauem – kunstnahka ma ei salli, see mõraneb, kuigi viimasel ajal on kunstnahast tooted sarnased täisnahale. Kaugelt võib-olla on hea silmal vaadata aga kvaliteet on jamps.”

Suuremad ostud teeb Marco Tasane tavaliselt talvel, sest siin on tööd ja raha enam. “Kulutan raha enda peale rohkem talvel, siis on tööd rohkem. Mulle meeldib ka reisida. Vähemalt 2x aastas üritan ikka reisida, ma ei mõtle siin Soomet vaid kaugemaid sihtpunkte. Armastan reisida koos lõbusate inimestega, et mitte mina ei peaks neid koguaeg lõbustama vaid ka nemad mind.”

“Nüüd sügisel tuleb jälle shoppama hakata – uus mantel, saapad… Jubeee – rahad, rahad, rahad.. Ma ei saa aru Hollywoodi edukatest artistidest, kes põevad depressiooni. Neil on ju raha ja kõik korras. Tehakse suisa enesetappe… MIKS? Ilmselt liiga hea elu on neil, ma saaks aru, kui neid poleks juba aastaid filmitud aga ei, just sellised ka, kes pidevalt filmides ja edukad, see on juba lollus,” räägib Marco Ohmygossip.ee’le ning lisab:  “Vitsa oleks neile vaja.”

Mees on aga kindel ,et kel raha, sel võim. “RAHAL ON VÄGA TUGEV VÕIM, KUI POLE RAHA, POLE SUL MITTE MIDAGI EGA KA KEDAGI…” on Marco surmkindel.

Marco räägib, et ka temal on elus raskemaid perioode olnud. “Ka minul on perioode kus mul pole materiaalselt korras, olen siis kärsitum ja ka mõningad inimesed kaovad ära kõrvalt.”