“Elu on olnud piisavalt väljakutseterohke ja pingeline, et paratamault on tulnud sellega kohaneda ning leida endale säästvaid ellujäämisstrateegiaid, mis keerulisi aegu aitavad üle elada ja selles ei ole midagi originaalset,” räägib poliitik Evelyn Sepp.

Evelyn räägib Ohmygossip.ee’le, et elu on olnud põnev, keeruline ja väljakutseterohke ning teinud paratamatult omad korrektuurid, mis nõudnud kohanemist. “Mida elutargemaks ma saan, seda lihtsamaks muutub ka mu elamise viis ning seda enam oskan ma lihtsust hinnata ilma igasuguse edeva ökö-liiteta,” räägib Evelyn.

“Mulle meeldib kiire ja toimekas elu ja minu jaoks on võtmeküsimus olnud tasakaal, mille leidmine on vahest rohkem vahest vähem õnnestunud. Tark toiduvalik on lihtsalt osa sellest,” ütleb tubli ja aktiivne naine.

Eesti inimesed on ajaga aina enam head kodumaist kaupa õppinud hindama ning teevad suurepäraselt vahet kvaliteetsel värskel koduaia kaubal ning konserveeritud import-toidul.  “Mõned asjad on minu menüüst aja jooksul praktiliselt kadunud, sest need ei toeta minu meelt, keha, need ei anna mulle vajalikku energiat ja teades seda, ei tundu ka kuigi mõistlik end kõige sellega ise veel vaevata. Aja jooksul on joone alla nihkunud valmistoidud, rasvased road, suhkur, valge jahu ja enamik piimatooteid. Samuti enamus importpuuviljad ja seda erinevatel põhjustel. Mul ei ole ühtegi “põhimõttelist” välistust, vaid pigem on see enda organismi parema kuulamise tulemus. Söön lihtsalt targemalt ja kvaliteetsemalt.”

Evelyn Sepp
Evelyn Sepp (Scanpix/ Mihkel Maripuu)

Ka Evelyn on üks nendest ettevõtlikest naistest, kes ei pea tüliks endale ise üht-teist rohelist, tervislikku ja maitsvat kasvatada. “Sel suvel kasvatasin ka enamuse rohelistest aiasaadustest ise oma väikeses rõduaias ja olen selle ettevõtmisega juba praegu ülirahul. Päris ökopoodi satun ma suhteliselt harva, sest kõigele vaatamata on see kaup lihtsalt ebamõistlikult kallis. Saab ka lihtsamalt. Hea tasakaal algab ikka sisemisest tasakaalust, ei mujalt ja ühelgi põhjusel ei peaks söögist asenduselu või sisemise rahu aseainet tegema.”