Äsja uue loo “Unenägu 2014” välja andnud Vaido Neigaus (25) räägib, et algavast suvest soovib ta maksimumi võtta. “Plaanid on tehtud ja sellest suvest soovin võtta, mis võtta annab. Ma arvan, et suvi tuleb töine, kuid kindlasti soovin ma ka puhata,” avaldab hakkamist täis ja alati särav Vaido Ohmygossip.ee’le oma suve plaane ning ütleb, et suvi on tema vaieldamatu lemmik. 

“Veedksin hea meelega aega perekonna ja sõpradega. Sõidaks mööda Eestit autoga ja naudiks loodust. Suvi on mu lemmik aastaaeg. Kui on päike, siis on ka energiat palju. Tahan võimalikult palju midagi põnevat teha,” loetleb Vaido Neigaus oma suviseid lemmiktegevusi.

“Kõige rohkem ootan suvelt seda, et tuleks väga ilusad soojad ilmad. Ma pigem higistan särgi märjaks kui lihtsalt külmetan kusagil. Jaanipäeva veedan koos sõpradega. Rendime mere äärdes oleva talu ning teeme oma väikse lõkke seal. Grillime ja laulame.”

Vaido on üha aktiivsemalt ka muusikaga tegelema hakanud. Lisaks mitmetele uutele lauludele astub ta üles ka klubilavadel. “Talvel – kevadel tegin väikese klubituuri koos kontsapoistega. Nad on uskumatult ägedad… alati oli neil midagi rääkida ja naersime koguaeg,” meenutab Vaido viimast klubituuri.

Vaido Neigaus

Et kõik sujuks plaanitult armastab Vaido oma aega jagada ning ette planeerida. Ent tihti avastab ta ka, et planeerimata edenevad asjad vaat et pareminigi. “Mulle meeldib asju planeerida, kuid vahel on nii, et kõik asjad sujuvad ise samal hetkel kui hakkad midagi tegema ja need on kuidagi paremad… Planeerimisel võib alati midagi untsu minna. Kui on mingid suuremad tegemised, siis on kalender abiks, kuid muidu tulevad plaanid vastavalt emotsioonidele.”

Ohmygossip uuris ka ilu kõrgelt hindavalt Vaidolt, kas tal on mõni must have toode, mida ta sellel hooajal eriti soovitaks. “See toode oleks meeliergutav parfüüm, mis oleks tugeva lõhnaga, kuid samas värske,” jagab Vaido ilunippe.

Kordaläinud puhkuse alustalaks peab ta aga vaheldust. “Hea puhkuse retsept on see kui sa saad oma mõtetest ja tegemistest eemale. Ma soovitan minna reisile kusagile soojale maale, sest mind aitab ainult see.”

 

Kuula ka Vaido värskelt avaldatud lugu “Unenägu 2014”