Särtsakas ja särav meediapersoon, laulja, näitleja ning saatejuht Diana Klas räägib Ohmygossip.ee’le oma telekogemusest, uuest enda juhitavast saatest “Südamelt ära” ning sellestki, kuidas ta reality sarjas osales. Samuti saame teada, milliste probleemidega inimesed öötelevisioonis saatejuhtide poole pöörduvad.

Diana Klas, te olete Kanal 12 saate “Südamelt ära” üks saatejuhtidest. Rääkige palun sellest saatest lähemalt.
Olen Kanal 12.- s teinud saadet Südamelt ära juba kuus saadet. Esimesed kaks saadet tegin Vallatute Tisside saates tuntuks saanud Carmeniga. Carmen on põnev ja omapärane isiksus ja see oli omamoodi väga lahe kogemus. Viimased neli saadet aga olen teinud koos Harri Kingoga ja meie koostöö jätkub ning meil on hea klapp. Siiani olen eetris olnud näitlejana, lauljana, saatekülalisena. Olen isegi osalenud omal ajal reality shows “Me ei nuta”, kus me üksikule saarele sattudes püüdsime saada priiks suitsetamisest ja pidime paastuma ja igat muud põnevat tegema. Saatejuhina olen ma eetris esmakordselt ja mulle see väga meeldib!

Kuidas kommenteerite “Vallatute tisside” Carmeni teleskandaali?
Mis puutub teie küsimust Carmeni skandaalist, siis ei oska ma seda eriti kommenteerida! Tean vaid seda, et paljud televaatajad, kes öösiti saatesse purjus peaga on helistanud ja Carmenit halvustanud sellepärast, et ta pole selline nagu nemad, on minu meelest ise pisut katkised ja kurjad! Inimesi on igasuguseid ja Carmen on julge ja tubli! See,et ta kellegile eetris on vastu nähvanud või otseselt saatnud teatavasse kohta, on küll lubamatu, aga kardan, et kui oleksin tema asemel ja taluksin samu solvanguid, oleksin ka mina teatud inimesed teatud kohta saatnud! Carmen on särav isiksus ja usun, et telemaastikul kindlasti saab temast veel kuulda.

Mis televaatajatel öisel ajal südamel on? Kuidas te Harri Kingoga neid aidata saate?

Harri Kingoga üritame 2 korda nädalas öösiti kutsuda inimesi koos meiega südamelt ära rääkima neid vaevanud küsimusi, muresid ja rõõme! Püüame rääkida armastusest, rahast, vaesusest, poliitikast, üksindusest, s?prusest, igatsusest ja kõigest, kõigest muust, mis meil ju igal eraldi südame peal on! Nii et loodan, et inimesed, kel öösiti und pole, veedavad koos meiega aega ja saavad neid vallanud mõtted koos meiega südamelt ära!