OHMYGOSSIP — Lauljanna Hannah on rääkinud, et ta usub Ingleid. Uurime, mis on viimane asi, kus ta on inglite lähedust tundnud ning kas inglid on teda ka elus aidanud. “Ma arvan, et inglid on koos minuga kogu aeg. Kui neid usud, näed neist märke igal pool,” räägib Hannah Ohmygossip.ee’le.

“On olnud kriitilisi hetki, kus olen tõesti palvetanud ja mu palveid on kuulda võetud – üks kord Prantsusmaal olles, kui kogu küla vallutas metsatulekahju, mida ei suudetud kontrolli alla saada, kõik mäed meie ümber olid leekides, aga meie küla jäi puutumata. Samuti siis kui Londonist tulev lennuk tegi hävitajate saatel hädamaandumise Hamburgis. Lennureiside ajal mõtlen palju inglitest ning sellest, kuidas nad mu pere ja armsaid inimesi on hoidnud ja kaitsnud.”

Vaata ka:
Hannah Ild: Mulle ei meeldinud elustiil, mida ühelt superstaarilt oodatakse
OHMYGOSSIP — Lauljatar Hannah Ild, kes 2005.aastal kolis koos abikaasa Anderiga Iglismaale ning nüüd juba mõnda aega taas Eestis elab, külastas ETV saadet “Hommik Anuga” ning rääkis, millised on tema tegemised-toimetused täna kodumaal elades.

Hannah: “Käin ajaga kaasas ning annan endale aru, et kui üks asi töötab hästi ühes riigis, ei pruugi seesama formaat mujal töötada”
Eesti ja Inglismaa vahel oma elu jagav lauljanna Hannah Ild paljastas Gossip.ee-le, et temalt on juba mõne nädala pärast oodata kaua oodatud ballaadide järge. “Jah, uus eestikeelne album nimega „Õige Tasa – Ballaadid“ ilmub juba 15. novembril ning loodan, et minu eesti fännid võtavad selle plaadi hästi vastu,” räägib Hannah.

Hannah: Sõnadel on väga suur kaal
Lauljatar Hannah tunnistas, et ei ole selline muusikakirjutaja, kes istub klaveri taha ja hakkab pliiatsit imema, et midagigi välja tuleks.  “Muusika puhul on oluline, et kui midagi öelda ei ole, siis pole mõtet midagi kirjutada ka,” rääkis Hannah ehk Hanna Ild Vikerraadio “Jutusaates”.