Tantsusaatest üle Eeestilise tuntuse noppinud Marko Kiigajaan on viimastel aastatel pühendanud end rannajalgpallile ning head saavutused utsitavad meest veelgi tagant. “Saavutasime eesti meistriliigas tubli 5-nda koha ning suutsime vastupanu ostutada ka esikolmiku meeskondadele. Seega tõotab selle aasta suvi tulla vägagi lootusrikas,” meenutab Marko möödunud rannajalgpalli hooaega.

Marko Kiigajaan, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Eelmisest aastatst meenub ennekõike vägagi edukas rannajalgpalli hooaeg. Saavutasime eesti meistriliigas tubli 5-nda koha ning suutsime vastupanu ostutada ka esikolmiku meeskondadele. Seega tõotab selle aasta suvi tulla vägagi lootusrikas. Väga rahule jäin ka oma õpilaste arenguga tantsukoolis ning ise sain juurde palju kogemusi kohtunikuna erinevaid võistlusi hinnates. Samuti tutvusin uute inimestega ning sain aega varasematest aastatest rohkem Kihnus käia. Tantsud Virvega sain ka ilusasti kirja. Oli küllaltki tegevuste rohke aasta.

Mida arvate suveajale minekust ehk kellaosutite keeramisest tunni võrra edasi?

Kellakeeramine mind ausalt öeldes väga ei mõjuta!

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja käesoleval poolaastal üldisemalt?

Hetkel on treeningsaalis vägagi tihe periood, sest lastel on tulemas palju võistlusi ja ise hindan ka veel paari võistlust kohtunikuna. Samuti on endal tulemas mõned esinemised, mille tarbeks ka ise trenni teen. Suvised plaanid on rannajalgpalli meeskonnaga astuda suur samm edasi medalite suunas, sest mängijaid on juurde tulemas ja samuti olen õnnelik, et toetajad jätkavad seda teed. Eceröline, Paf, Vitamin well, Port Artur, Alexmaja, Sportland ja Kanal 2 on edniselt meiega. Seega kutsun kõiki randa kaasa elama. Mängud toimuvad Pärnus ja Pirita rannas.

Kui tihti te televiisorist spordisaateid vaatate ning milline spordiala kuulub lemmikute hulka?

Telekat ma väga ei vaata, kuid kui sealt spordisaateid tuleb, siis olen ma võimalusel alati neid jälginud. Eelistatuimad on kindlasti pallimängud, sest tegelen aktiivselt ka ise nendega.