Eile sõitis “Unistuste printsessi” saatest tuntud kaunis modell Lilian Lõhmus Istanbuli, et teha kuu tööd sealsele moeagentuurile. “Erinevalt mõnele meedias kajastunud arvamusele töö tan siiski modellina,” naerab Lilian ja räägib Gossip.ee-le oma elust ja tegemistest.

Kuidas läheb? Millega tegeled?
Minu elu on olnud alati selline, et mõned kuud on tohutult kiire periood ning peale selle perioodi lõppu luban endale paar kuud rahulikumalt võtta. Hetkel algas taas see pisut tormilisem periood. Nimelt saabusin eile õhtul tööga seoses Istanbuli. Erinevalt mõnele meedias kajastunud arvamusele töötan siiski modellina. Põhimõtteliselt pole modellitööl glamuuriga väga palju pistmist – ärkamine on tavaliselt väga varakult, kuskil 5-6 paiku hommikul. Terve päev peab linnas castingutel jooksma. Välja arvatud siis, kui mingi töö on saadud. Modellidel on võimalus ka tasuta treeningsaali kasutada, kuid õhtuks on tavaliselt energiakulu juba nii suur, et ainult voodi tundub ahvatlev koht. Seega hetkel on mööda castinguid jooksmine ainsaks trenniks. Eestis viibides meeldib väga ka rulluiskudega mööda mereäärt sõita. Jooksmine ei ole mulle kunagi meeldinud. Ülikooli minek on seoses tiheda reisimisega edasi lükkunud, kuid nüüd lähiajal on ka see plaan päevakorras.

Kas mööda castinguid jooksmine on Sinu ainukeseks trenniks või lähed vahel jõusaali või aeroobikasse ka? Oled kauni välimusega. Kas oled selleks vahel ka dieeti pidanud või sootuks nälginud?
Trenni ma teen periooditi. Vahepeal tuleb tuhin sisse ja siis teen tükk aega normaalselt trenni, aga kui see tuhin üle läheb, on laiskusperiood. Põhiliselt käin rulluisutamas või jõusaalis. Dieete olen proovinud, aga need ei taha mul hästi välja tulla. Armastan kvaliteetset sööki ja jooki. Minu arust on see üks suur osa elu mõnudest ja ma ei suuda sellest loobuda. Seega näljutamine ei tule kõne allagi.

Kui palju raha kulutad keskmiselt välimisele kuus? (Riided, ilusalongid, kosmeetika,…?)
Summat kokku ei ole arvutanud. See on ka igal kuul erinev. Kosmeetikatooteid ei pea paari kuu möödudes uusi ostma, kuid otsa saavad asjad pahatihti just ühel ajal. Kindlasti peab mul olema kvaliteetne šampoon ja balsam. Kasutan kas Tigi või Joico tooteid. Kuna värvin juukseid, siis pean nende eest ka topelt hoolitsema.  Meikimiseks kasutan põhiliselt Diori, Mac`i ja Make Up Store tooteid. Ka parfüümid on äärmiselt olulised. Mulle ei meeldi kellegi nimilõhnad. Käsi ei tõuse ostma näiteks Britney Spearsi või Paris Hiltoni lõhna. Riideid ostan pigem välismaalt või lasen õmmelda. Mul on üks väga hea tuttav õmbleja. Ei meeldi üldse üritusel põrkuda samas riietuses inimestega. See oleks väga piinlik olukord minu jaoks.

Nimeta palun viis kõige ilusamat naist Eestis.
Eestis on väga palju ilusaid naisi. Ma olen õnnistatud väga kauni ema ja sõbrannadega. Usun, et iga naine on enda mehe silmis see kõige ilusam! Panen kirja need naised, kes on mulle alati silma paistnud oma särava isiksuse ja laitmatu stiilsusega:
1) Jana Pulk ( Uskumatu, kuidas see naine suudab igas olukorras ja igal ajal alati stiilne ja hoolitsetud välja näha!)
2) Tiiu Kuik (Vaieldamatult kauneim modell Eestis. Nägu, mis ei ole üldse klassikaline, kuid selle eest pimestavalt kaunis.)
3) Heli Veskimägi (Väga kaunis naine, kes hoiab end vormis ja hoolitseb välimuse eest – tõeline daam.)
4) Kristiina Heinmets (Ülihea stiili ja särava naeratusega naine. Ja kui ma abielluma peaks, siis oleks mu pulmakleit sarnase stiiliga. Efektne – aastad on möödunud, aga ma ikka mäletan seda selgelt!)
5) Eda Ines Etti (Alati hoolitsetud, sätitud ja särav! Pluss veel hea hääl ja omanäoline stiil.)

Millised plaanid on suveks?
Kuni juuli alguseni viibin Istanbulis. Kui tavaliselt on modellide reisid miinimum 2-3 kuud pikad, siis seekord otsustasin olla vaid kuu aega. Mulle meeldib suvel olla kodus ja sõpradega koos. Kindlasti on plaanis ilusate ilmadega Pärnusse minna, kus asub ühtlasi ka mu suvekodu. Ning külastada veel teisigi kauneid Eestimaa paiku. Välistatud ei ole ka puhkusereisid välisriikides. See oleneb sellest, mis ilm meie sombuses kliimas suvel tulemas on. Ka ürituste valik on spontaane ja oleneb samuti näiteks ilmast, seltskonnast ja üritusest endast.

Kui tihti Sa võtad ette puhkusreise välismaale? Kus Sulle käia meeldib? Kui suur on tavaliselt eelarve? Oled Sa iseseisev…?
Reisimas käin väga tihti. Eelkõige meeldib mulle avastada maailma eri paiku. Ja olla päikesepüüdja! Ma lihtsalt ei suuda elada üle Eesti talve ilma ühegi soojamaa reisita. Mu soov on reisida läbi kogu maailm. Eelarve oleneb tavaliselt reisi sihtpaigast ning kohapeal viibimise perioodist. Seega on see suhteliselt varieeruv. Modellindusega seotud reisid maksan kinni ise. Esialgu maksab selle agentuur, kuid teenitud tasust võetakse kõik kulud maha. Puhkusreise on mulle kinkinud ka mu elukaaslane, kuid siiski eeldan, et iga naisterahvas peaks ka oma rahadega arvestama, mitte üksnes mehe kulul elama. Vanematelt mulle ei meeldi raha küsida. Proovin ise hakkama saada. 

Kes on see noormees, kellele oled oma südame kinkinud?
Leidsin endale juba tükk aega tagasi usaldusväärse, armastava, suure südamega inimese, kes teeb mind õnnelikuks. Ta on 27-aastane noormees, kes tegeleb maailmatasemel moebrändide päikeseprillide ja prilliraamide maaletoomisega Balti riikidesse.

Kas Robertoga ka veel suhtlete? Mida sa täna Robertost arvad? Meediast jooksis läbi uudis, et tal on naine olemas. Kas te tema pool ta naist ka nägite?
Robertoga olen suhelnud sõnumite teel. Ta on kutsunud mind erinevatele pidudele ja koosviibimistele, kuid viimasel ajal on need pidevalt kattunud juba varem planeeritud üritustega, seega olen pidanud talle ära ütlema. Võibolla on asi ka selles, et kevad-suvel on palju toredam korraldada seltskondlike grillpidusid, kui viibida umbsetes klubiruumides. Robertost minu arvamus pole muutunud. Ta on tegelikult tore mees, kellele meeldib olla ümbritsetud kaunitest naistest. Aga millisele mehele siis ei meeldiks? Roberto enda suust ma pole tema naise kohta midagi kuulnud ja pole oma silmaga kunagi näinud ka.
 
Kes oli(d) saates “Unistuste printsess” kõige ebameeldivam(ad) tüdruk(ud)? Miks?
Siinkohal ei hakka ma nimesid nimetama, kuid oli küll inimesi, kelle iseloom ja arvamused mulle ei meeldinud. Aga nagu algusest peale ei olnud mu eesmärk sealt südamesõbrannasid leida, siis ma ei proovinudki seal kellegiga lähedaseks saada. Ma pigem väldin selliseid inimesi, mitte ei lähe nendega kaklema terve vaatajaskonna ees.

Aga Sa leidsid saatest endale sõbranna…
Juhuslikult sain saates tuttavaks tütarlapsega, kelle ellusuhtumine ja huumorimeel minu omadega ühtivad. See tütarlaps on Joanna. Väga lühikese ajaga oleme saanud lähedasteks ja teame üksteisest paljut, mis aga usaldusväärsele sõbrannale omasena saladusteks ka jäävad!

Televaatajatele jäi mulje, et te olete pigem vaenujalal Joanna, Heili ja Maria Delisa-ga, kes sind ühes osas norisid? Kas täna saad nende kõigiga normaalselt läbi?
Meie jaoks oli asi lahendatud ja unustatud juba ammu enne kui saade eetrisse läks. Joannaga suhtlen tihedamini, Delisa ja Heiliga vähem.

Sul on küll oma noormees olemas aga kui tuleks saade “Unistuste prints” ja Sina saaks mehi valida, kas osaleksid? Kas Sa tahaksid veel mõnes teleprojektis osaleda?

Hahhaaa! Kuna mul on Unistuste prints juba leitud, siis tõenäoliselt ma loobuksin sellest pakkumisest!  Kuigi arvan, et näiteks Robertol oli selles saates kõige lahedam roll täita! Tulevikus ma kindlasti üheski reality shows enam ei osale, kuid muude teleprojektide kohta ma nii kindlat „EI-d“ ei ütleks.

[ot-gallery url=”gallery/lilian-gossip-ee-le-l%c3%bchikese-ajaga-oleme-joannaga-saanud-l%c3%a4hedasteks”]