Inglismaal PR sektoris töötav Tristan Jervis, kes keerutas tolmu, kui märkis Facebookis, et on suhtes endise poliitiku, Playboy jänku ning tänavu Eesti populaarseimaks persooniks valitud Anna-Maria Galojaniga rääkis Ohmygossip.ee’le oma tööst ning sellest, kuidas ta Galojaniga tutvus.

Tristan Jervis, te teatasite Facebookis et olete Anna-Maria Galojaniga suhtes. Millal ja kuidas te tutvusite Anna-Maria Galojaniga?
Mul oli rõõm esimest korda kohtuda Anna-Mariaga aastal 2010 poliitilisel vastuvõtul Briti parlamendis, kus me sattusime arutama rahvusvahelist poliitikat ja meie riikide rolli globaliseeruvas maailmas: vabakaubanduse vahendite levitamist ning raskustest, mis on teatud riikides demokraatiatiaga ja õigusriigi normidega Eestis, Anna-Maria Kodumaal.

Millega te ise igapäevaselt tegelete?
Olen juhtiv partner Communications Agency’s (De facto Communications). Olen aastaid olnud tegev avalike suhete alal. Agentuur kus ma olen spetsialiseerub tervishoiusektoris ning meie esindame rahvusvahelisi kliente eeskätt meditsiiniseadmete, meditsiinitehnika, farmaatsia ning biotehnoloogiaga. Väljaspool minu igapäevatööd, olen aktiivselt kaasatud Suurbritannia valitseva konservatiivse partei poliitikas ja minu klubi Britain Club, Briti Klubi, toetab konservatiivse poliitika eesmärke ning väärtusi. Olen Britain Club looja ning president, mis vastavalt Sunday Times-ile on Suurbritannia parim poliitiline mõttelooja.

Kuidas te iseloomustaksite Anna- Maria Galojani?

Anna-Maria on väga intelligentne, väga meeldiv, stiilne, tark, haritud ja väga atraktiivne noor naine.

Huvialad?
Anna-Marial ja minul on palju ühiseid huve — sealhulgas rahvusvahelises poliitikas ja usk demokraatiasse ning õigusriigi väärtustesse.

Kas te olete Eestis käinud, või on plaanis tulla? Millised on teie plaanid lähemal ajal ning kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Viimased kysimused on väga privaatsed. Meie poliitika on mitte vastada eraelu puudutavatele küsimustele ning hoida oma eraelu enda jaoks.