Endine Nukuteatri juht ja praegune Keskerakonna liige rääkis Etv saates “Ringvaade”, mida ta mäletab koomasolekust ning mis tunne oli sealt ärgata, vahendab Publik.

Saatejuht Marko Reikop rääkis, et tema sõbral oli koomas äärmiselt hea olla ning mingit tahtmist seal välja tulla ei olnud. Pai kinnitas seda tunnet ning kinnitas, et sealt tagasitulek oli päris vaevaline. “Sel hetkel, kui oled sealt tagasi, oled sa kogu oma raskusega voodi küljes ega suuda midagi liigutada – jalad ei tööta, käed ei tööta ning sa ei saa mitte midagi aru, mis on juhtunud.”

Kuigi Pai langes koomasse ebaõnnestunud operatsiooni tõttu, arvab ta, et see oli suur ja eriline kogemus. „Nagu oleks lugenud mõnda põnevaimat juturaamatut. Sattusin väga erinevatesse keskkondadesse ja maailmadesse, tohutud värvid on seal, väga palju inimesi on seal – surnud inimesi ja veel elus inimesi – sa kõigiga suhtled. Ma ei mäleta, kuidas me suhtlesime, kas telepaatiliselt. Keegi ei rääkinud, aga inimesed suhtlevad omavahel,” meenutas Pai.