“Eesti rahvas, pane ennast maksma ja ära lase ennast allutada! Ilma Eesti rahvata poleks olemas meie riiki ja ka valitsusel poleks mingit mõtet! Rahvas on kõige tähtsam ja rahvast sõltub kõik,” räägib Diana Klas Ohmygossip.ee’le.

Diana Klas, mida põnevat meenutaksite eelmisest aastast?
Eelmine aasta oli minu jaoks kokkuvõttes päris hea aasta. Osalesin kahes lavastuses, esinesin päris mitmetel üritustel, mängisin mitmel korral seriaalis pisirolle. Aasta lõpus oli mul ka soolokontsert Leigol, mis oli minu jaoks ka üks tore elamus! Mul oli suur au koos Ivo Linna ja Peeter Volkonskiga Maarjaküla heaks tehtud kontserdil lauluga esineda ja kõige tipuks sain ka lindistatud ühe laulu koos ansambliga Respekt nende uuel plaadil! Selle kõige kõrval töötasin ka Viru tänaval Hää Eesti Toit kaupluses ja sain suhelda paljude inimestega! Olen rahul ja tänulik kõige selle eest! Mis aga puutub üldisesse ellu, siis möödunud aasta poliitilises mõttes ajas mul lihtsalt südame pahaks! Kõik see, mis toimus Tallinnas seoses valimistega oli täielik absurd ja pärast seda ei imesta ma enam millegi üle!

Kus ja kuidas veetsite oma jõulupühad ja aastavahetuse?

Jõulud ja Vana Aasta veetsin kuni õhtuni kaupluses müües, sest pühade ajal on topelt tasu ja see annab klienditeenindajale pisutki võimalust lisaraha saada. Õhtul aga olin nagu ikka perega kodus. Olen väga perekeskne inimene ja juba aastaid on mind raske kuskile välja pidutsema meelitada! Eks nooruses sai hullatud piisavalt!

Kas vaatasite aastavahetusel ka ETV- st “Tujurikkujat”?
Tujurikkujat ma ei vaadanud! Vaatan üldse väga harva telekat!

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja käesoleva aasta esimeseks pooleks?
Uue aasta plaanidest ei julge veel eriti rääkida, sest kardan ära sõnuda! Aga loodan, et tuleb palju uusi ja põnevaid väljakutseid!

Kas kavatsete kandideerida Europarlamenti?
Küsimusele, et kas kavatsen kandideerida europarlamenti vastan nii – ei kavatse ja ega keegi mind sinna kutsunud ka pole! Ilma minuta on neid sinna soovijaid ja kandideerijaid piisavalt juba palju ja enamik neist minust tunduvalt pädevamad ja sobivamad sellele ametile! Ma pole ambitsioonikas olnud kunagi ja arvan, et seal ikka rohkem poliitikuid vaja kui üht näitlejast klienditeenindajat!

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Rahvale soovin aga vastupidavust väljakannatada rasked ajad ja julgust seista oma õiguste eest ja mitte lasta ennast maha tampida! Ilma Eesti rahvata poleks olemas meie riiki ja ka valitsusel poleks mingit mõtet! Rahvas on kõige tähtsam ja rahvast sõltub kõik! Nii et Eesti rahvas, pane ennast maksma ja ära lase ennast allutada! Jõudu ja vastupidavust meile kõigile siin pisikesel armsal Eestimaal!!!