Endine Playboy modell Mari Metsallik on 100% looduslaps. Tervislikult elav Mari isegi ei mäleta, millal ta viimati haige oli. “Immuunsüsteem on tugev, kui kõik energiakeskused meie kehas on avatud ning töötavad laitmatult. Energiakeskuseid avardab hoolitsus, õrnus ja hellus.

“Külmetushaigused on minu elus võõrad. Kuna olen väga karastunud ja tegelen taliujumisega, on minu keha suuteline ise reguleerima sooja või külma, olenemata välisest temperatuurist. Kui mässida end alati väga soojalt riidesse ning hoiduda külmast veest, nõrgeneb meie immuunsussüsteem ja võime juba ühest ainsamast jahedamast tuuleiilist haigeks jääda. Immuunsüsteem on tugev, kui kõik energiakeskused meie kehas on avatud ning töötavad laitmatult. Energiakeskuseid avardab hoolitsus, õrnus ja hellus,” nendib Mari.

Tablettide võtmisesse ning nende positiivsesse mõjusse Mari ei usu. “Valuvaigisti teeb täpselt seda, mis ta nimigi ütleb – vaigistab valu. Aga valu on märguanne kehalt, mis annab teada, et oleme midagi tema suhtes valesti teinud ja võiksime seda muuta.

 

Loe ka:
Mari Metsalliku armas, tark & mõistlik elu looduses