OHMYGOSSIP —Tallinnas elav ja õppiv ning Rootsi casting agentuuri Synk ridadesse kuuluv 9-aastane Amelie on vaatamata oma õrnale eale teinud juba märkimisväärset modellikarääri. Sony Music Brasil avaldas oma Facebooki lehel, millel ligi 5.5 miljonit järgijat, pildi Ameliast kirjaga: “Hoje é dia das crianças!” (täna on lastekaitsepäev-toim).

Aga see pole kaugeltki kauni Amelie ainus töö. Syda Production’iga koostööd tegev Amelie on lasknud fotograaf Lev Dolgatshjov’il pildistada end eninevate fotopankade tarvis. Tema pilte võib leida Shutterstock’ist, Futureimage’st, Fotoliast jm. Ka Sony Music leidis ta just tänu fotopangale, mida kasutavad tuhanded firmad maailmas.

“Ameliel on olnud tänaseks 20 tõsisemat modellitööd,” räägib tüdruku ema Gaida Talu Ohmygossip.ee’le. Buduaar Meedias ajakirja “Buduaar” ilutoimetajana töötavale Gaidale pole moe- ja modellimaailm võõras. Kena naine on ise ka vabakutseline modell ja teinud mitmeid modellitöid.

Senini Amelie suurimateks modellitöödeks võib pidada TV reklaame, Buduaar Shoppingu moeseeriat ning loomulikult Prantsuse ajakirjaga Milk koostööd.

Uurime, kuidas Amelie Milk’i sattus ning kuidas ja millal algas koostöö Syda Production’iga. “Amelie sattus Prantsuse lastemoe ajakirja MILK tänu juhusele, keegi tuttavate tuttavatest oli näinud Amelie pilti ja nii see pakkumine tuligi, samuti oli Syda Productioniga. Üks töö viis teiseni ja nüüdseks on neid pildistamisi olnud juba mitmeid,” räägib noore modelli ema.

Uurisime ka, kui palju modellindusega tegelemine tüdrukul aega võtab ning millega veel koolikõrvalt tegeleda meeldib. “Ei võta palju aega, kui tööd pakutakse, siis käin ja teen selle lihtsalt ära. Koolist saan ilusti ära kui vaja, sest mul on kõik head hinded. Vabal ajal käin juba kuuendat aastat balletis ja koolis ka laulukooris. Mulle väga meeldib ka käsitöö ja joonistamine,” ütleb Amelie Ohmygossip.ee’le.

Kelleks paljutõotav noor modell tulevikus saada soovib? Kes on tema lemmikmodellid või iidolid ning mida ta soovitab teistele omavanustele, et pildil hea välja näha? “Kelleks tahan saada, ma ei teagi, kas kunstnikuks või baleriiniks. Iidol.. võibolla emme tuttav Kersti Pedanik, kellest emme on rääkinud kui tubli modell ja koolilaps ta samas oli ja kui kaugele ta juba on modellinduses jõudnud. Naeratada tuleb hingega ja olla rõõmsameelne!”

Save