9. septembril Alari Kivisaare perre sündinud tütre nimi Lakendra Amerii on tekitanud küsimustesaju “Miks just selline nimi?”.

Sky Plusi hommikune ärataja ja “Võta või jäta” saatejuht Kivisaar vastab nüüd korraga kõigile neile sadadele, kes seda temalt on küsinud, kirjutab ajakiri Nädal.

“Miks selline nimi? Sellepärast, et nimi on ilus ja kõlab kenasti. Samas on ka originaalne ja huvitav, aga mitte ülemäära keerukas. Eks neid n-ö Jürisid ja Marisid on juba tuhandeid ja tuhandeid – ei pea ju kõik inimesed kandma ühesuguseid nimesid nagu Hiinas. Ega inimene pole mingi koduloom, et kindlasti peaks olema neljatäheline nimi. Noh, et oleks hea lihtne karjamaalt koju huigata:) Mitte et mul eestipäraste nimede vastu midagi oleks. Ei-ei! Aga ei tasu ära unustada, et lisaks Eestile elame me ju ka planeedil Maa. Vahest võiks ka laiemalt oma koduMAAD näha ja tunnetada. Kahjuks paljude jaoks kipub maailm lõppema piltlikult öeldes külapoe viinapingil.”

Alari ja ta abikaasa Hille mõtlesid tütrele nime kuu aega. “Esimese nime pani Hille ja teise mina,” selgitab Lakendra Amerii isa.
Kivisaarte pere kaks vanemat last on pojad: Arle (20) ja Adrian Hanley (4). “Poissi kutsume kuidas kunagi – Adri, Adrian ja tihti ka Adrian Hanley. Poiss ise ütleb alati oma täisnime,” vastab Alari küsimusele noorema poja hüüdnimede kohta.