Tanel Padar tunneb, et tema jaoks oli võimaluste vähesus üks raskemaid asju, millega tuli teismelisena hakkama saada. Väikeses Eestimaa paigas üles kasvanud Tanelil ei olnud linnalastele sarnaseid võimalusi ja muusikakoolis tuli Haljalast Rakverre bussiga sõita. Samas oli spordi- ja muusikahuvi see, mis noormeest aktiivsena hoidis, kirjutab Noorte Hääl.

Muusik usub, et noortes tuleb huvi sütitada ja tutvustada neile võimalusi, mil moel ennast tänapäeval teostada saab. “On käelisi tegevusi ja muid kohti, kus saab oma potentsiaali ära kasutada, kui ainult internetis mängides või suhtlusportaalides tšättides,” ütleb Tanel ning lisab, et noore inimese silmaringi laienemises mängib rolli ka see, kellega lävitakse — positiivsed eeskujud võivad olla edasiviivaks jõuks eneseteostusel.

 “Kui miski huvitab, ei peaks käega lööma, vaid minema nii kaugele kui võimalik. Mis saaks olla parem, kui see, et sinu hobist saab sinu nii suur elu osa, et sa ei suudagi ilma selleta elada?”räägib Tanel.

Kui Tanelist ei oleks saanud edukat muusikut, siis oleks ta täna mööblitisler, kes ta ka hariduselt on. Samuti on mehel taskus väikelaeva kapteni tunnistus.