“Mind teeb kurvaks kui palju aega ja energiat kulutavad inimesed halvasti ütlemisele. Kui see energia suunata millegi hea tegemiseks, oleks meie elu siin väikesel Eestimaal kordades parem,” räägib särtsakas raadiohääl ning telesaatejuht Kirsti Valdstein-Timmer Ohmygossip.ee’le.

Kirsti Valdstein-Timmer, kuidas teil suvi möödus, mida põnevat meenutaksite?
Suvi möödus üpris töiselt. Sõitsin mööda Eestit ja tegin Seitsmestele uudistele ülevaadet kuidas elatakse suvel Eesti eri paikades. Kohtusin väga toredate inimestega ja sain veelkord kinnitust, et kes tahab midagi teha leiab alati võimaluse ja kes tahab viriseda, see leiab selleks alati põhjuse.

Kas käisite Tallinna Lauluväljakul ka Robbie Williamsi kontserti kuulamas- vaatamas ning kui käisite, siis millise mulje kontsert jättis?

Loomulikult käisin Robbie Williamsi kontserdil. Ta on mu lemmik olnud aastaid ja kontsert pakkus palju rohkem kui ma loota oskasin. Robbie on Artist suure tähega.

Milline on teie lemmiktoit?
Ma ei oska nimetada oma lemmiktoitu, erinevatel päevadel on see erinev. Peaasi, et ei oleks liiga rasvane. Rämpstoitu ma ei armasta.

Kas teil on olemas oma lemmikvärv ja kas te panete ennast ka riidesse vastavalt sellele?

Mul on paar sellist värvi mille suhtes mul on nõrkus. Türkiissinine, punane, must.

Te reisite TV3- e reporterina mööda Vabariiki pidevalt, kas midagi põnevat on ka juhtunud?
Põnevat juhtub alati reisides. Vast kõige rohkem kõlapinda leidis meie kogemata kohtumine Tamsalu perekonnaga kelle kaks last sel kevadel ühe võikama mõrva sooritasid. Neid põnevaid lugusid oli palju, eks ma tõin nad telerivahendusel ka vaatajateni.

Millal, kus ja kuidas te oma puhkuse veetsite?
Kõige pikemalt sain puhata viis päeva, veetsin selle perega Leedus.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja aasta lõpuks?

Lähimal ajal toon ekraanile meie tripi Tallinnast Berliini, tripp toimus nimetuse all Slowball 2013 ja õige pea jõuavad ekraanile ka “Kutsu Timmer külla” esimesed episoodid.

Kas teil pole olnud soovi poliitikuks saada, 20.oktoobril on kohalikud valimised?

Ma arvan, et ma olen Eesti elu erinevaid tahke näinud kordades rohkem kui enamik meie poliitikuid. Eks ma saan ka väga palju murekirju, aga meie poliitika hetkeolukord on küll selline… kuidas öelda… räpane, et ma tegelen parem enda tööga. Palju positiivsem.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Mind teeb kurvaks kui palju aega ja energiat kulutavad inimesed halvasti ütlemisele. Kui see energia suunata millegi hea tegemiseks, oleks meie elu siin väikesel Eestimaal kordades parem.