Tänavuse Rikaste TOPi kümme jõukamat naist on enamuses saanud oma vara abikaasalt või elukaaslaselt. Kümne rikkama naise vara koguväärtus on 335 miljonit eurot, kümne rikkama mehe vara koguväärtus on samal ajal 1,7 miljardit eurot, vahendab Äripäev.

1. Tatjana Liksutova, jagab Rikaste TOPis 12. kohta ja 103,6 miljoni eurost vara Sergei Glinkaga.  Lisaks osalusele Transgroup Investis omab Liksutova kinnistusraamatu andmetel Tallinnas üheksat kinnistut ning isegi aastaid Maksim Liksutovi nimel olnud 242 650 Tallinna Vee aktsiat on läinud nüüd abikaasa omandusse.

2. Evelyn Tihemets, üldises edetabelis 30.kohal, vara väärtus 68,6 miljonit eurot. Aastaid Eestis tegutsenud itaallase Ernesto Preatoni lähikondne, börsifirma Pro Kapital suuromanik.

3. Alle Vanaselja, 89. koht, vara väärtus 25,2 miljonit eurot. Kuulub Indrek Vanaselja pärijana NG Investeeringute suuremate omanike hulka.

4. Tiina Mõis, 98. koht, vara väärtus 23,8 miljonit eurot. Üks väheseid self-made jõukaid naisi selles pingereas.

5. Meeli Leeman, jagab koos abikaasa Urmas Leemaniga 105. kohta ja 23,2 miljoni eurost varandust. Lasterõivaid tootva Lenne omanikud.

6. Mari Tool, 107. koht, vara väärtus 23,2 miljonit eurot. Uus tulija edetabelis, kes sai selle aasta suvel endale abikaasa Toomas Toolile kuulunud rõivatootja Silvano FG aktsiad. Lisaks kuulub Mari Toolile ka hulgaliselt kinnisvara.

7. Svetlana Jablokova, 123. koht, vara väärtus 20 miljonit eurot. Moskva ettevõtja, kelle Eesti firma tegeleb hotellidele, toidutööstustele, meditsiinifirmadele ja eraisikutele tekstiilitoodete ning kangaste jae- ja hulgimüügiga, samuti tekstiilitööstusele mõeldud kemikaalide ja seadmete müügiga.

8. Mirje Põld, 139. koht, vara väärtus 17,2 miljonit eurot. Tema nimele on kirjutatud ehitusfirma Riverside osalus. Seda ettevõtet kasutab Hillar Teder Ukrainas kaubakeskuste ehitamisel. Tederi objektidel toimuvaid ehitustöid juhib Mirje abikaasa Jüri Põld, kes sai sel aastal ka osaluse Tederi ettevõttes Arricano. On arvatud, et tegelikult kuulub Mirje Põllu osalus kellelegi teisele.

9. Helen Rägo, 145. koht, vara väärtus 16,4 miljonit eurot. Elektrooniliste lillepottide leiutaja Click&Grow suuromanik. Juriidiliselt kuulub osalus Rägole, aga projekti taga on elukaaslane Mattias Lepp.

10. Merit Reigam, 173. koht, vara väärtus 13,6 miljonit eurot. Oli kuni 2013. aasta alguseni oma ekskorvpallurist isa Taavi Reigami poolt loodud plast- ja alumiiniumitoodete hulgimüüja Proplastik omanik. Hetkel on ettevõtte omanik Luderitz, mille taga on vandeadvokaat Maidu Kaasik. Seega ei või kindel olla, kas ettevõte on ka tegelikult reaalselt omanikku vahetanud või hoiab advokaat kliendi aktsiad oma kontol.