OHMYGOSSIP — Täna ilmus Soomes Ohmygossip.ee eksklusiivartikkel Johanna Tukiaineni Live-tuurist (mis küttis YouToube’is kirgi ning kogus enneolematul kiirusel üle 100000 vaatamise) ja ka šokeeriv ringkonnakohtu uudis Johanna Tukiaineni vangi mõistmisest eksabikaasa noaga ründamise eest nii Soome Seiska.fi’s kui ka Hymy.fi’s ning lisaks veel paaris väikeses Soome portaalis.

Tahan siinkohal kaitsta Ohmygossip.ee allikaid — Tuija Järvinen EI OLE meile müünud mingit videot nagu heidetakse talle tumedat varju Seiska artiklis (Ex-manageri “myi” Tuksun videon Ohmygossip.ee’ lle?), samuti ei püüa ta välja pressida endale meediakajastust! Nii missipromootor ning manager Tuija Järvinen kui üle lahe nr.1 meediastaar Johanna Tukiainen on mõlemad särvad persoonid, kel pidevalt sada rauda tules ning palju huvitavat toimumas, millest ka alati põnev kirjutada.  Me suhtleme regulaarselt Facebooki ning telefoni teel ning kumbki ei kasuta vastaspoolt enda promoks ega teise poole õõnestamiseks.

See on ebanormaalne süüdistus Tuija suunas, kes andis Ohmygossip.ee’le vaid sõbraliku intervjuu, milles siiralt tunneb muret oma endise artisti pärast.

Samuti olime täna kontaktis Johanna Tukiainen’iga ning peagi teeme temaga artikli sellest, miks tema on vangi mõistetud süvenemata tema versiooni juhtunust!