„Unistuste printsessi“ saates vaba miljonäri kehastanud Belgia ärimehe Dimitri Janssensi särtsakas ja rõõmsameelne abikaasa Aila Roberta Lopes räägib Ohmygossip.ee’le, et Belgias nad tuntud pole ning oma põhielukohaks on tänaseks soe Marbella, samuti pole Dimi enam huvitatud realitisarjas osalemisest.

“Dimi kutsuti hiljuti ka  Belgia realitisarja aga seekord ta ütles ära. Me ei ole Belgias tuntud ning tegelikult on tore elada rahulikku ja normaalset elu,” räägib Aila Roberta Ohmygossip.ee’le. Vaatamata sellele, et abikaasa enam teleshowdes ei figureeri on Aila suur realitisõber. Aila lemmikshow’d on Hummm Dora, Sponge Bob, Komen eten, Hells Kitchen, The Kardashians, The Voice ning ka selle Belgia versioon THE voice van Vlaanderen jt.

Normaalse elu all peab aga Aila silmas reisimist kodumaa Brasiilia, abikaasa kodumaa Belgia ning praeguse ühise elukoha Hispaania vahet. Oma suvest rääkides tunnistab kaunis naine, et ta armastab palju reisida ning perega aega veeta. “Suvi oli väga tore! Käisime Las Vegases, Brasiilias, Belgias ja veetsime mõnusalt aega Marbellas. Kvaliteetne aeg perekeskel,” ütleb Aila Roberta ning kordab, et jumaldab reisimist: “Mulle meeldib väga reisida! Me elame Marbellas aga niipea, kui meil on natuke rohkem aega, külastame oma peresid Brasiilias ja Belgias või tulevad nemad meile külla.”

Aila Roberta ning Dimi kasvatavad koos nelja last — kahte tüdrukutirtsu ühisest kooselust ning kummagil on poeg varasemast suhtest. “Elu nelja lapsega on imeline! Atmosfäär on suurepärane ning tore on ka see, et lapsed ei lase sul vananeda, sest nad panevad sind järjepidevalt tegema uusi asju, kuulama uusi laule, tutvustavad noortepärast sõnavara ja kombeid jne. Muidugi on nendega ka palju tööd aga mulle meeldib koos nendega olla ning nautida igat momenti nende elus.”

Vabaks ajaks palju aega ei jää ent Aila rõõmustab, et kahe tütrega saab edukalt mängida ilusalongi, mille käigus saab sujuvalt korda teha ka oma käed ja juuksed. “Vaba aega mulle eriti ei jää aga tüdrukutega mängime ikka iluprotseduuride tegemist, teeme üksteisel juukseid, küüsi korda ja nii on ka endal lihtne üht-teist ära teha,” naljatleb Aila. “Päris vabal ajal aga armastan koos Dimiga ning ühiste sõpradega tantsimas käia — siis on “peo-emme” aeg,” juubeldab Aila.

Brasiiliast pärit ning päikesega koos üles kasvanud Aila räägib, et elu Belgias on hea ja tore aga et eelistab siiski Marbellat. “Elu Belgias on suurepärane aga ilm pole nii hea. Siin Marbellas naudime elu palju rohkem! Maja on alati sõpru, laste naeru ja grillilõhna täis, naudime basseinirõõme ja käime jahiga merel.”

Kuna Aila armastab sooja ilma siis on nende perel igal koolivaheajal ning puhkusel plaanid veel soojemale maale reisida. “Tõttöelda ma vihkan külma. Niipea kui on lastel koolivaheaeg, põgeneme kuhugi võimalikult sooja,” räägib Aila Roberta ning naerab, et soojaarmastus on ka tema hea figuuri saladus. “Pean pidevat dieeti pidama,” ütleb Aila, kes soovib bikiinides alati kaunis ja ahvatlev välja näha.