”Soovitan investeerida tõeliselt kvaliteetsesse mantlisse või jopesse ja saabastesse. Ostsin endale mõni aeg tagasi supersooja jope nö. aastateks ja külmad ilmad muutusid meeldivaks, tegelikult ootangi juba lund,“ nii räägib tuntud stilist Karolin Kuusik Ohmygossip.ee’le.

Palun rääkige millised tegemised teil hetkel käsil on?
Mul on käsil mõned tellimustööd — peamiselt kleidid, mantlid ja pintsakud. Pulmakleidihooaeg saab septembriga kahjuks läbi.

Kuidas möödus teie suvi?
Ainukesel võimalikult viisil — looduses ja puhates.

Millised moetrendid toob algav sügis naiste ja meeste?
Mustritest tulevad suurelt tagasi ruudud. Spordiriided mõjutavad moodi ikka veel tugevalt (ja teevad meie riided mugavamaks). Ja tagasi tuleb ka suur pungilaine — must nahk, kettidega ehted ja ise tegemise ülistamine. Kõik see käib nii meeste kui ka naiste kohta. Kleitidest on minu lemmikuks pihikkleit, mille alla on lihtne panna erinevat värvi särke või kudumeid ja kanda iga päev justkui uut kleiti.

Kui valida 3 põhitooni sügisriietuses siis millised need oleksid?
Ilma mustata ei saa me kindlasti hakkama. Vesihall on väga praktiline ja soositud toon. Ning “päris” värvidest on sügise kohta ootamatu õrn roosa!

Kuidas teie arust muudab H&M-i Eestisse tulek eestlaste riietuse valikut?
See muudab palju, sest tänu soodsale hinnaklassile saavad seda paljud endale lubada. Kasvab just praegusel hektel moodsate riiete valik.

Millised tööd ja tegemised ootavad teid ees algaval sügisel?
Sügis toob alati rohkelt stilistitööd, suurim hooajaprojekt on kindlasti telesaade “Su nägu kõlab tuttavalt”.

Mida soovitaksite Eesti inimestele valides sügiseks riideid?
Investeerida tõeliselt kvaliteetsesse mantlisse või jopesse ja saabastesse. Ostsin endale mõni aeg tagasi supersooja jope nö aastateks ja külmad ilmad muutusid meeldivaks, tegelikult ootangi juba lund.

Kas midagi on veel hingel?
Ei:)