Luksuslikku eluviisi armastav miss ja modell Xenia Likhatcheva on aastate jooksul osalenud kümnetel erinevatel iludusvõistlustel ning naudib oma elu täiel rinnal. Puhkus Monaco printsiga samas seltskonnas, jahisõidud, luksuslikud restoranid on osa tema igapäevaelust, vahendab Buduaar.

Viimaste kuude jooksul on Xenia jõudnud reisida Lõuna-Prantsusmaale, Monacosse, Marbellasse ning Šotimaale. “Praegusel hetkel on mul võimalus mitte tööd teha, seega ma tegelen iseendaga, puhkan ja naudin elu – suvel peabki puhkama ju. Ma olen tegelikult ka suur ajaloohuviline, loen palju, käin muuseumides ning külastan ajaloolisi vaatamisväärsusi. Lisaks armastan ma muidugi šopata ja lihtsalt värsket õhku nautida.”

Kõige vingem sündmus, millest Xenia sel suvel osa sai? “See oli kindlasti Monacos, nimelt õnnestus mul seal olles külastada näitust Dangerous Luxury, kus samal ajal viibis ka Monaco prints. Lisaks sain sõita jahiga, nautida suurepäraseid restorane,” kirjeldab Xenia oma glamuurset elu.

Ka Marbellas viibides võttis Xenia oma puhkusest kõik, mis võtta annab. “Marbellas viibides sain samuti nautida vaid parimaid restorane ja proovida erilisi toite, aga mis peamine – mul õnnetus seal nii palju päikest võtta, et nägin lõpuks ikka väga pruun välja. Ma pole vist kunagi varem nii pruun olnud,” naerab Xenia võidurõõmsalt.