“Minu suvi algas töiselt ja kestis töisena kuni minu sünnipäevani 19- dal juulil. Samal ööl sõitsime tütrega nädalaks Türki puhkama! See oli imeline nädal, mille kinkisid mulle mu lähedased. Nüüd olen tagasi Eestis ja tavaline rutiin jätkub,” paljastab Diana Klas Ohmygossip.ee’le oma suve tegemisi-toimetusi.

Diana Klas, kuidas on möödunud teie suvi siiani ning millised on plaanid edasiseks suveks?
Minu suvi algas töiselt ja kestis töisena kuni minu sünnipäevani 19- dal juulil. Samal ööl sõitsime tütrega nädalaks Türki puhkama! See oli imeline nädal, mille kinkisid mulle mu lähedased. Nüüd olen tagasi Eestis ja tavaline rutiin jätkub.

Milline on teie lemmikvärv ja kas te panete end riidesse ka vastavalt sellele?

Mul puudub lemmikvärv. Musta värvi asju on mul alati olnud, samuti ka õrnu lillemustreid.

Milliseid toite te suvel teha ja süüa armastate?
Suvel armastan väga sašlõkki, grilliha. Kahjuks pole see suvi saanud aega grillida. Mu lemmikuks on olnud alati tomat ja sibul.

TV3- e saates “Seitsmesed suvesadamas” te ütlesite antud intervjuus, et ainult laulmine ja näitlemine teid ei toida. Milline lisatöö on olnud siiani kõige meeldejäävam ja mida sellest meenutaksite?

Olen olnud paljudes ametites. Ma ei oskagi öelda, kus oli kõige meeldejäävam. Kõige raskem oli kindlasti töötada noorte narkosõltuvuses lastega Tallinna Laste Turvakeskuses. Kõige põnevam oli töötada Harku Vanglas, kõige kurvem oli töötada Väikelastekodus, kõige armsam ja toredam kollektiiv oli Merimetsa Tugikeskuses. Nimetasin neid kohti, sest mulle on sotsiaaltöö ja psühholoogia alati meeldinud.

Kas teil pole olnud soovi töötada telereporterina või omada näiteks mõnes telekanalis oma saadet?

Ma pole kunagi olnud ambitsioonikas ja pole kunagi unistanud oma saatest. Olin õnnelik võimaluse üle mängida seriaalides, võimaluste üle laulda ja esineda erinevatel teatrilavadel.

Üldse olen väga õnnelik, et olen saanud oma elus palju teha just seda, mis on mulle väga meeldinud.

Aga kui pakutaks sellist võimalust ja kui ka teema oleks mulle huvi pakkuv, siis kindlasti võtaksi ka selle väljakutse vastu!