Lauljanna Anne Loho teab, et kui midagi elult ootad, siis tuleb tegutseda ning lisab, et ta ei mõista inimesi, kellel on igav.  “Ütleks, et tegutsege kallid sõbrad niipalju, et teie sõnavarast kaoks ära ütlus „mul on igav“. Siis näete, et maailm keerleb ainult siis, kui me ta ise keerlema paneme,” räägib Anne Ohmygossip.ee’le.

Anne Loho, kuidas on möödunud käesolev aasta siiani, mida põnevat olete teinud?
Põnev ja tegude rohke poolaasta on olnud, oleme pusinud Anmatino kuuenda plaadi kallal ja nüüd võin öelda, et meie töö vili on peagi saadaval ning fännidele kuulamiseks valmis. Peagi ilmub sellelt plaadilt juba ka meie viies singel – lugu pealkirjaga „Tundeist laulda sulle saaksin“, seekord siis tegu ühe südantlõhestava ballaadiga. Plaat koosnebki väga mitmekesisest muusikast, eespool tempokamad lood ja tagapool siis pisut mõtlikumad – nagu Anmatino plaatidel siiamaani on olnud. Jätkame ikka samas vaimus – romantilised laulud esitatuna naise ja mehe duetina, kus paaris loos toetavad meid ka ansambli Ciizud solistid ning kitarril minu vanem poeg Artis. Uus plaat on peagi ahjusoojana täitsa olemas, hetkel vaja veel esikaanekujundus teha ja siis on see kõigile kuulamiseks-nautimiseks valmis.

Millise on edasise suve plaanid?
Suvi on töine, kuna hetkel oleme seotud suvetuuriga Selle suve suveniir, kus on väga palju artiste erinevale generatsioonile. Võiks öelda, et tegu on kogupere kontsert–tantsuõhtu maratoniga, mis kestab pea kolm tundi, nii et kellel veel plaane tehtud pole, siis ootame kaasa elama ja kuulama meie kõige värskemaid lugusid. Millal ja kus võib teid esinemas näha suve teises pooles ja sügisel?

Kõige värskemat infot meie tegemiste kohta näeb kodulehel. Mõnikord on nii, et pean isegi sinna piiluma, et teada, kuhu täpselt minema pean

Milline on teie lemmikvärv ja kas te riietate end ka vastavalt värvidele?
Minu lemmikvärv on sel suvel kollane. Kollast kandes valitseb mind mõnus soe rahulolu ning kuna päike ja suvi on hetkel millegipärast jaheda külje ette keeranud, siis enda petmiseks süstibki just kollane värv positiivsust ja soojust, mida eesti inimesel praegusel raskel ajal kõige enam tarvis ongi.

Milline on teie suvine lemmiktoit ja ehk on anda ka mõni hea toiduretsept?

Kuna mul on sel suvel just käed jalad tööd täis, siis toitun rohkem väljas ja endal söögitegemiseks suurt aega ei jäägi. Haaran poest arbuusi kaenlasse ja söön mõnuga, kuskilt väike kanasalat ka ja polegi suurt muud vaja. Loomulikult maasikatest peab ka ikka isu korralikult täis saama, muidu poleks õige suvi ju.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?
Ütleks, et tegutsege kallid sõbrad niipalju, et teie sõnavarast kaoks ära ütlus „mul on igav“. Siis näete, et maailm keerleb ainult siis, kui me ta ise keerlema paneme.