“Seda valikut, et ma olen õnnelik, ei ole paljud inimesed teinud! Ega elu ole kokkusattumuste jada. Elu on sinu valik. See, kuidas sa elad, on sinu valik. See, millised suhted sul on, on sinu valik,” räägib Kerli Õhtuleheke ja lisab, et on valus vaadata, kuidas paljudes inimestes see teadlikkus puudub. “Sa näed, et inimeses on nii palju potentsiaali, aga ta pole teinud seda valikut!”

Kerlil on kurb vaadata, kuidas inimesed on seadnud endale piirid ja usuvad neisse. “Tegelikult alustavad kõik ühtemoodi,” veenab lauljatar, kes usub, et kõik on võimalik, kui tööd teha. “Ma ärkan hommikul üles ja hakkan tegutsema. Üritan seda nautida ja mitte lasta ligi muremõtteid,” räägib USAs elav lauljatar.

Los Angelesse on Kerli sõnul end lihtne ära kaotada. “Paljud arvavad, et nad peavad väljas käima, et tutvusi sõlmida – selle asemel, et tegelikult tööd teha,” arutleb ta ja leiab: “Tihti on nii, et nende elus, kes tahavad väga rääkida sellest, mida nad teevad, tavaliselt midagi ei toimugi. Aga kõige vaiksem inimene ruumis on tegelikult see, kellel on kõige rohkem öelda.” Nii Eestis kui ka Ameerikas on Kerlil paar väga head sõpra.