Aastate eest suure konkursiga MTV nais-VJ´ks saanud Kadri Bussov töötab täna turundusjuhina väikeses ettevõttes, mis tegeleb noortele välismaal õppimisvõimaluste pakkumisega. Vaatame, mida särtsakas naine räägib Gossip.ee rubriigis “In&Out”.

Teist ei ole kaua-kaua midagi kuulda olnud. Millega tegelete?
Praegusel hetkel töötan turundusjuhina ühes väikeses ettevõttes, mis tegeleb noortele välismaal õppimisvõimaluste pakkumisega. Lisaks sellele asusin õppima sellest aastast ka EKA-sse fotograafia erialale. Seega olen praegu nii täiskohaga õpilane kui ka käin igapäevaselt tööl. Palju võtan aega just tegelemaks oma hobidega ja enesearenguga.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
Päeva rutiini kuulub kindlasti hommikune trenn ja korralik hommiku- ning lõunasöök. Selliseid halbu harjumusi nagu ei olegi, mida üritaks välja juurida. Pigem üritan kohandada uusi ja kasulikumaid harjumusi nagu tervislik toitumine ja aja parem planeerimine. Kuna teha on palju ja aega jääb väheseks tihtipeale, siis tuleb aega paremini planeerida, et lisaks töistele päevatoimetustele jääks aega ka korralikult toituda ja puhata.

Milliste aksessuaaridega armastate oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistate? Kus teid kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Kõige olulisemaks aksessuaariks on jalanõud. Olen tõeline kingamaan. Pean jalanõusid kindlasti kõige olulisemaks riietumise osaks. Lemmikbrändiks on üldiselt Fornarina, neil on väga palju omanäolisi ja teistsuguseid esemeid. Muidu kindlat lemmikut ei ole. Armastan kaltsukates ja täikadel käija ja seal võib mind ka kõige sagedamini sobramas ja shoppamas leida. Sealt saab alati omanäolisi ja omapäraseid esemeid, millega oma garderoobi vürtsitada. Väga tänulik olen ka Marta Vaarikule nende Morsi poe eest, kust igast mõnusaid vintage asju leida võib.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?

Arvan, et sellist asja vist ei olegi olemas nagu suur moeaps. Kui inimene suudab selga pandud asjad välja kanda, siis sobivad need talle hästi ja on trendikad. Kindlasti ei pane ma selga asju, mis võivad oma koosluses küll hästi mõjuda ja kenad olla, kuid milles ennast ise ebamugavalt tunnen või mis ei ole “mina”. Eelistan käia ja valida riideid, mis minu isiksusega kokku sobivad ja mida kandes ennast hästi tunnen. Kõik, milles ennast ebamugavalt tunnen, on see mida ma selga ei pane ja ei kanna. Pole mõtet kanda riideid, mille puhul tunned, et need on kui võõrkehad su ümber ja mõeldud vaid katma su privaatosasid aga isiklik kontakt ja suhestumine nendega puudub. Riided peavad siiski olema kooskõlas inimesega, kes neid kannab, siis tekib mõnus kooslus, kus tuleb paremini välja kandja ise ja riiete omapära.

Kas parfüümi piserdate endale pigem palju või pigem vähe? On teil välja kujunenud oma lemmikparfüüm?
Parfüümi piserdan pigem vähe. Lemmikparfüümiks on DKNY Delicious, kasutan seda juba mitmendat aastat.

Kui palju olete nõus kulutama juuksurile? Oskate ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldate?
Hea juuksuri eest olen nõus maksma. Üldiselt olen alles oma õige juuksuri otsingul. On raske leida head juuksurit, kelle juurde ennast tõesti usaldad. Loodan väga, et leian ta varsti.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?
Positiivse laengu saan kindlasti igahommikusest trennist ja igast teost, mida teen enda jaoks. Uni, trenn, vann, massaaz, vanematekodu, hea film – kõik, mis toob välja igapäevasest kiirest elutempost. On väga oluline leida iseenda jaoks aega ja endaga tegeleda, olgu selleks siis kasvõi 5 minutit hommikul kõhulihaste jaoks või õhtune tervislik salat ja hea film. Kvaliteetaeg endaga annab palju positiivset energiat. On väga oluline kiire elutempo juures ennast mitte ära unustada.