USAs elav ning edukat lauljakarjääri tegev eestlanna Kerli Kõiv tegi endale Ameerika iseseisvuspäevaks USA lippudst bikiinid ning postitas.

Kerli näitab oma Buzznet blogis, kuidas seda DIY projekti teha ning kirjutab, et pole vaja muud, kui osta 99 sendi poiest odavalt mõned väikesed USA lipud, lõigata katki ning õmmelda bikiinideks.

Fännidele see aga ei meeldi ning kommentaarides on nii mõnedki püüdnud viisakalt lauljanna tähelepanu juhtida asjaolule, et see on illegaalne tegevus ning pealegi veel väga solvav ameeriklaste suhtes.

“Kuigi need rinnahoidjad on armsad, on Ameerika lipu tükeldamine ebaseaduslik ja paljud veteranid peavad seda väga solvavaks. Oleksid sa teinud selle lipumustriga riidest, oleks olnud arusaadav, kuid lipu lõikumine on ebaseaduslik, väga lugupidamatu ja väga halb maitse,” kommenteerib Kerli blogi jälgiv fänn Angie McAvoy.

Kerli, ma armastan sind aga oled väga lugupidamatu USA lipu suhtes. Ma ei hinda seda, kui näen oma riigi lippu ribadeks lõigutuna kellegi rindade ümber,” kommenteerib teine fänn Leticia Gomez.