Arnold Oksmaa (30) osaleb 14-15 novembril Soome uues talendisaates “X Factor”

“Saates otsitakse uusi andekaid ja omanäolisi lauljaid, kelle karjäär hakkab saatest “X Factor” ja kes pääsevad finaali esinema Soome tuntud artistidega,” räägib Arnold Gossip.ee-le.

“Kahjuks jäin tänavu saate “Eesti otsib Superstaari 2009″ ukse taha aga jätkan teekonda Soome pop- ja meediataevasse,” teatab Oksmaa. “Ma tean, mida elult tahan ja otsin. Ma olen valmis eelsaate jaoks laulma nii eesti kui soome keeles a capellas, kuid ootan mida minu esindaja asjast arvab.”

“Helsingi homoklubi Hercules 9 aasta juubelipeol tutvusin kuulsa Soome lauluautori ja laulja Petri Laaksoneniga. Nüüd käib meil materjali kallal töötamine ja uute laulude otsimine Soome muusikaturu jaoks. Petri Laaksoneni laulust “Kun pohjantähden alla” sai Soomes hitt, ja see tegi Petrist kuulsaima meeslaulja Soomes. Ta on loonud Soome muusikaturu jaoks ka Soome Eurovisiooni laule, millega osaletud Soome Eurovisiooni konkurssidel. Samuti viimase aja kuulsaimat Soome naislaulja Anna Erikssoni laule on teinud Petri Laaksonen,” vuristab Oksmaa rõõmsalt.

“Petri arvates on minus sära, energiat ja lauluhäält, millega rahvast tantsusaalides köita. Ta ütles, et minus on midagi ebamäärast ja just sellega lööb inimesi jalust,” rääkis Arnold. “Märkamata ma ei jää, ja see on fakt!”