Kaunis & edukas Ohmygossip Couture reklaamnägu ning Miss Earth Sweden Camilla Hansson räägib eksklusiivses intervjuus Ohmygossip.ee’le, et ta on õnnelikum kui kunagi varem: “Ma tõeliselt naudin oma elu praeguses hetkes ning tunnen ennast õnnelikumana kui eales varem. Kõik mille nimel olen töötanud ja vaeva näinud, on toonud mind praegusesse hetke. Ma naudin täiel rinnal, et olen vaba ja noor ning ma püüan sellest maksimumi võtta.”

Osalesite Miss Earth 2012 võistlusel, esindades Rootsit. Millised muutused on teie elus seoses missivalimistega ning kuidas on möödunud aeg peale võistlust?
Seoses missivalimistega jätsin olude sunnil paljud tööd-tegemised pooleli ning lükkasin mitmed projektid tulevikku, et pühenduda ettevalmistustele ning missivalimistele. Veetsin ju Filipiinidel päris kaua aega, ent nüüd on elu tagasi tavalises rütmis. Teen natuke modellitööd ning reisin päris palju, peagi saab minust ka ühe pesubrändi reklaamnägu, see on päris põnev.

Kas Miss Earth võistlusel osalemine muutis palju teie elu? Mida täpselt?
Jah, see toob kaasa rohkem tähelepanu ning sa tunned, kuidas oled midagi konkreetset saavutanud. Tutvusin paljude inimeste, paljude kultuuridega üle maailma. Mulle meeldis olla nö Rootsi suursaadik nendel missivõistlustel, mul on palju häid mälestusi. Võistlus avas mu silmi, sain palju teadmisi juurde keskkonnaprobleemidest ning see andis ekstra tõuke õppida veelgi juurde ning olla rohkem kaasatud nende probleemide lahendamisel, mida ma muidu ehk ei teeks.

Kas teil on lähiajal plaanis veel mõnel missivõistlusel osaleda?
Ma ei tahaks öelda kindlat ei’d aga mul on selline tunne, et mul on aeg edasi liikuda järgmise peatüki juurde oma elus, kuigi võistlused olid väga toredad ja kogemus kirgastav.

Olete Rootsi tüdruk, kes kolis Rootsist Londonisse elama. Miks otsustasite välismaale kolida ning miks just Inglismaale, Londonisse?

Olin väga noor, 18-aastane ning alles kooli lõpetanud, kui Londonisse kolisin. Tulin siia täiesti üksi, olin millegiks suuremaks valmis, ootasin midagi suuremat ning mul oli see kõhutunne, et London oleks õige koht. Nii pakkisingi oma kotid ning arvan tänaseni, et see oli väga õige otsus. London on mind väga hästi vastu võtnud. Isiklikult soovitan kõigile noortele peale kooli vähemalt ühe aasta välismaal elada, see teeb iseseisvaks ning annab tugeva elukooli.

Mis on teie pika aja plaanid elus ning kas tahategi päriseks Londonisse jääda?

Mul on palju plaane aga usun, et kõige õigem on elada praeguses momendis. Nooremana olin nii fokusseeritud oma tulevikule ning saavutustele, et unustasin elu enda, mida ma täna pean veaks. Aga rääkides suuremas plaanis, siis tahan ühel päeval oma äri avada, tegeleda heategevusega ja lõpuks abielluda ja saada lapsed. Mulle meeldib London, aga olen avatud. Eks paistab, kuhu tulevik mind viib.

Meie eelmises intervjuus te rääkisite, et soovite avada tervisliku toidu restorani. Kas see plaan on endiselt jõus-meelel?

Jah, endiselt samad plaanid. Rahastus kukkus küll läbi aga olen taas väga ligidal uue rahastaja saamisel ning loodan, et kui me järgmisel aastal räägime, siis on restoran juba töös.

Mis on teie plaanid käesolevaks suveks?
Teen suurema osa plaanidest alati viimasel minutil, seega pole hetkel ühtegi konkreetset plaani. Natuke aega soovin veeta oma perega Rootsis, sest ma sain hiljuti ristiemaks ning loodetavasti jääb aega ka natuke lihtsalt rannas päikesevõtuks.

Olen näinud teist viimasel ajal palju ekstra päikeselisi ning säravaid pilte Facebookis. Kas see on teie tavaline loomus või võib teha ennatliku järelduse, et olete ülepeakaela armunud?
Ma tõeliselt naudin oma elu praeguses hetkes ning tunnen ennast õnnelikumana kui eales varem. Kõik mille nimel olen töötanud ja vaeva näinud on toonud mind praegusesse hetke. Ma naudin täiel rinnal, et olen vaba ja noor ning ma püüan sellest maksimumi võtta. Boyfriendi mul hetkel ei ole.

camilla hannson ohmygossip 001

camilla hansson ohmygossip 002