“Tallinna televisioonis algab 10. juunist uus suveprogramm “Suvemiks”. Et mul on kandev roll koos Üllar Luubiga seda otsesaadet juhtida, siis suurem osa minu suveõhtutest möödub saadet ettevalmistades ning juhtides. Tahaks aega leida ka toredatele grillõhtutele koos sõpradega, suvilas muru niitmiseks ja oma kalli vana koeraga pikkadeks jalutuskäikudeks,” räägib Katrin Toome Ohmygossip.ee’le oma suveplaanidest.

Katrin Toome, kuidas on teil möödunud käesolev aasta siiani, mida põnevat meenutaksite?
Suurem osa ajast on möödunud töötähe all TTVs. Üks põnevaim sündmus minu jaoks on, et kolisin oma ostetud korterisse, kus ma usinalt ise ka remonti teen. Ääretult mõnus on oma jõu ja osavusega korterile n.ö. eluvaim sisse puhuda.

Kas osalesite ka “Teeme ära” talgutel?
Osalesin küll eelmisel aastal kodukandi koristustalgutel, see aasta jäi kahjuks vahele, olin talgupäeval tööl.

Kuidas möödus Emadepäev, kas see oli kuidagi erilisem päev?

Emadepäev on ikka veidi erilisem päev. Tütar tõi mulle kingituseks imekauni valge Orhidee ning kostitas väga maitsva, kuuma šokolaadi joogiga.

Mida arvate Eurovisioonist ja Birgit Õigemeele esitatud laulust “Et uus saaks alguse”?
Mulle meeldib nii laul kui ka Birgit Õigemeel, ent suurt usku Eurovisiooni lauluvõistlust võita, ei olnud.

Millised on teie plaanid lähemal ajal ja suveks?
Tallinna televisioonis algab 10. juunist uus suveprogramm “Suvemiks”. Et mul on kandev roll koos Üllar Luubiga seda otsesaadet juhtida, siis suurem osa minu suveõhtutest möödub saadet ettevalmistades ning juhtides. Tahaks aega leida ka toredatele grillõhtutele koos sõpradega, suvilas muru niitmiseks ja oma kalli vana koeraga pikkadeks jalutuskäikudeks. Loodetavasti jõuan kodus ära lõpetada ka viimased väiksemad remonttööd.

Kas te riigikokku ei kavatse kandideerida, et poliitikuna tööd teha?
Ei ole sellist mõtetki tulnud.

Kas teil on midagi ka südamel, mida sooviksite ära öelda?

Ei ole miskit südamel. Elu on võrratult ilus, suvi on rõõmu ja seikluste aeg. Minu süda on rahul ja õnnelik. Soovin kõigile lugejatele samuti palju rõõmu- ja päikeserohkeid suvepäevi!


Katrin Toome


Katrin Toome