Pop-ikooni Madonna (51) noorukesel peigmehel Jesus Luz’il (22) on meel must – naine ei soovi end temaga ametlikult siduda. “Pigem hüppan rongi alla!” kuulutas Madonna hiljutises intervjuus, kirjutab Female First.

Meesmodelli ja kuulsa popstaari ühises kodus lendavad nüüd peale sellist ülestunnistust ilmselt nõud. “Nad kaklevad tõsiselt”, pihtis paarikese lähikondlane ajakirjandusele. “Selles intervjuus öeldu haavas Jesust väga ja ta tunneb end lolliks tehtuna. Ta räägib seltskonnas ainult Madonnast, öeldes kui väga nad üksteist armastavad ja kui hea neil koos on. Nad pole kunagi tülitsenud, kuid nüüd on see aeg käes. Kui suhe oleks tõsine, siis selliste avaldustega avalikkuse ees ei esineta.”

Jesuse parim sõber olevat Briti ajalehele The Sun öelnud, et poiss kavatseb endast kolmkümmend aastat vanemale “oma elu armastusele” peatselt abieluettepaneku teha. Tundub, et paar pole üldse ühel lainel. Madonnal on lisaks bioloogilistele lastele, Lourdes’ile ja Roccole kaks adopteeritud järeltulijat – David ja Mercy. Just lapsed panid staari tunnistama, et siiski on mõned asjad, mida ta abielust taga igatseb. “Üksikvanem on raske olla, pole mingisugust tööjaotust. Sa ei saa kedagi käsutada, et vannita sina nüüd lapsed ära ja ise midagi muud teha”, on Madonna maininud. Abielluda ta siiski enam ei plaani, mis andis ränga hoobi “mängukann” Jesusele.